Beåstaedh.

Idag åkte jag med familjen ut till Tylösand där vi skulle träffa morbror och moster. De satt fullt påklädda på stranden i varsin stol och löste korsord. Mats frös dessutom. Jag och mamma badade direkt. Efter det blev det kallt. Sen trodde vi att det skulle börja regna så vi började packa ihop. Då började det faktiskt. Så vi bestämde oss för att köra ner mot båstad. Stanna och äta maten som egentligen skulle varit till stranden, men så blev ju inte fallet. 
   Nere i Båstad var det inte en enda ledig parkeringsplats där vi ville så vi åkte vidare till Torekov. Till slut hittade vi en plats ganska nära hamnen. Satt på klipporna och åt. Sen blev det så otroligt varmt så vi gick ner till den lilla sketna stranden. Usch och fy, Tylösand är så mycket bättre, vi Halmstadbor är lite bortskämda när det gäller stränder. Jämför allt med Tylösand och det är alltid Tylösand som vinner. Eller inte om man jämför med nåt utomlands, men annars. Väl nere i vattnet var det en massa, jag säger MASSA, tång. Jag skrek som en liten unge när jag hoppade mellan de små glesa sandplättarna. BAJSÄCKLIGT! Jag hatar tång, det känns jättesliskigt. 
   Vid halv sex så stack vi till en affär mitt ute i ingenstans, Johannesens, med endast superdyra märkeskläder. Mest Nina och Mats som handlar där. Lycka till att jag skulle få någon av dom klänningarna, endast 2000... Hittade några superfina. Men snåla snåla snåla.
Sen var vi hemma :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0