Pistolfestivalen

Kommit hem från Båstad och Rix Fm nu. Det var kul. Trevligt sällskap ju! Vi sjöng eller mer skrek  med i låtarna med våra underbara stämmor. Klappa händerna när du är riktigt glad gjorde vi också. Eller tja, vi sjöng ju inte ramsan men vi klappade ju i takt med den taktkänslan vi faktiskt, tro det eller ej, har. Efteråt gick Emilia, Becka och jag för att leta efter matställen utan superjätteköer. Fanns inte något i den stilen inte.
   På vägen hem åkte vi sakta genom Båstad och på vägen såg vi en kille som småsprang, helt drogad var han dessutom, utan tröja. Sen kollade Emilia närmare och utbrister aningen livrädd: Han har en pistol! Mamma tjatade på oss att vi inte skulle titta på honom samtidigt som hon ringde 112 och försökte starta högtalaren på telefonen så han inte skulle se att hon ringde. Pistolmannen sprang längs gatan sen gick han över vägen precis framför oss och var påväg mot ICA med bestämda steg men gick förbi. Sen försvann han en liten bit innan Satoil. Eller försvann kanske han inte gjorde men vi såg inte honom något mer.
   Men i alla fall när mamma ringde 112 vart det såhär:  Någon snubbe svarade, mamma sa vad det gällde och han frågade om det inte fanns några poliser på plats. Mamma berättade mer detaljerat och se märkte hon att hon satt och snackade med en telefon-svarare. YEY! Han hade klickat henne! ;) SCHYST HÖRDU.

Får väl se om det står nåt i tidningen imorn.

Kommentarer
Postat av: Linnea

vah? ;o oj jävlar, då missade man ngt!

tack för en trevlig kväll! :D<3

2009-07-08 @ 12:08:56
URL: http://linneaakarlsson.blogspot.com
Postat av: emilia

de va scarry :O

tack för kvällen :DD

2009-07-08 @ 13:25:27
URL: http://emilialarsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0