idag och igår :)

Fixat till bloggen idag, riktigt nöjd faktiskt. Dock vet jag inte vad jag ska göra med den där visningsbilden. Vill  ta bort den men det går liksom inte för att då är det bara en tom ruta där och det skulle ju se förskräckligt ut. Så.. det fick bli IdaJohansson där också ;)

Igår var jag hos D och myspyste. Kollade på Zack och Miri makes a porno eller vad den heter. Sen blidde det lite 2½ Men. Kom hem vid halv ett.
   Ikväll vart det träning. Skönt att få springa av sig lite, en hel veka sen sist... ILLA. 
  
Föresten så igår var jag på Alevallen och kollade när Oscar och hans lag spelade fotboll. Så var det några småbröder som sköt på ett litet mål vid ena kortlinjen. Duktiga som de är skjuter de in bollen på plan samtidigt som det är utspark på andra sidan planen. Mamma börjar vifta med armarna och säga: Ida, du är snabb. In och hämta den!  Jag fattar ingenting så hon skriker på mig  att jag ska hämta bollen innan Jeppe sparkar ut den på andra sidan. Jag typ flyger in på plan och hämtar den där jädra bollen. På vägen tillbaka går jag förbi åskådarna och får applåder samtidigt som de säger att jag var snabbast på plan. 
   Det var lite skoj och jag blev full med spring i benen. Det var skoj att springa. ,)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0