H o m e

När vi åker iväg och ställer bilen på flygplatsen eller liknande misslyckas vi alltid. Det har inte hänt en gång att vi kunnat starta bilen felfritt efter en semester. Denna gången hände ingenting med bilen. Förvånande? Ja!
Så vi körde hem utan problem.
När vi sedan kom hem, då lyckades vi med allt på en gång.
Mamma kliver ur bilen. Pappa kör. Mamma skriker. Pappa stannar. Mammas fot sitter fast under bakdäcket. Pappa försöker få i backen, misslyckas totalt. Mamma skriker fortfarande. Pappa har panik. Till sluta lyckas pappa köra bort från mammas fot. Pappa skäller på mamma och undrar va fan hon gjorde så där för.
Vår vovve passades av några i Laholm, de hade ställt hans säng och leksaker i garaget. När Oscar sätter ner det på golvet i hallen springer det in liten mus, rakt in i huset. Jag springer in och hoppar upp på matsalsbordet, efter att ha kollat så att kusten är klar förstås. Vi säger till vår JAKThund att söka upp den, han misslyckas totalt. Det enda han hittar är pappas fötter, som är otroligt kul att bita i. Till slut hittar pappa den lilla krabaten och slår den med en karta och får till slut ut den ur huset.
Have a laugh.
Tyson ba: Vadå mus? Ska jag leta? Nää..

Kommentarer
Postat av: sandy

åter igen: HAHAHAHAHHAHA wtf

2010-11-07 @ 11:27:24
URL: http://sandyslondon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0