Hej då :D

Nu är vi på väg till London, kommer äga. Jag har med alldeles för mycket packning, som vanligt... ;) hungrig som ett as för jag har inte ätit sen klockan tio i morse. :p

Are we there yet?

Tyson ställde sig upp med tassarna på bordet och misshandlade osten. Spelar ingen roll för min del, den osten är äcklig men han åt jättemycket av den. Han får inte med mat ikväll. Inte okej vovven!

BTW så är det London som gäller på fredag, äntligen!
Kommer bli nice. Fotboll på Lördag, och en massa shopping. Madame Tussauds med, det är ganska fett där.  Ska tvinga dom  runt spökrundan med, om den finns kvar, det var en del som blev ganska rädda sist vi var där. Jag hade nästan sår i midjan från hon som gick bakom mig. ;)
Träffa Sandra med! Det är så tomt på fotbollen utan henne så ska försöka prata med henne hem så träningarna blir lite roligare. ;) haha

S k i i

Sitter och letar skidjacka, men det är ju verkligen helt omöjligt. Har inte en aning om vad jag ska ha för någon. Eftersom att jag var väldigt dum förra året och köpte rosa skidbyxor så ska jag ju hitta en jacka som passar till, men det finns inte! Så ska jag sno brorsans bralls istället, som är vita, och då hittar jag ju klart en massa jackor. Fast då har vi problemet att han behöver dom om vi ska på skidsemester med familjen och då är jag fast med mina rosa igen. Finns inga jackor som passar till båda.
Problem va? ;)
Mitt liv är inte lätt... ;)
Och Österrike hade ju inte suttit fel igen heller...

t r å k

Första dagen på praktiken idag, jag är på ett ställe som heter Ramböll. Det händer inget speciellt för tillfället tror jag, på torsdag ska jag va i Hylte på Örnaskolan klockan 8 på morgonen. Dom bygger om där och det är Ramböll som är projektledare över det bygget. Tidiga mornar.. :P

it's a sunrise


Riktigt sur just nu

Jag har kämpat som ett as för att få några bra bilder på mig själv i ett par strumpbyxor, en klänning och världens mest obekväma klackar till Pierre Robert tävlingen om en iPhone. Jag ska lägga in dom på datorn, raderar en men alla försvinner. Där försvann 1,5 timme av slit rakt åt helvete. Det kanske inte verkar så jobbigt, men att behöva springa fram och tillbaka till kameran för att starta självutlösaren innan varje bild är inge kul, så det är okej att vara sur just nu. Kanske försöker imorgon istället. Annars, SCRUE IPHONES.

Woho

Igår var jag när sprang runt på Väla med Nea. Vi var sjukt shoppingsugna så det blev lite grann trots att jag helst till spara alla mina pengar London men ändå. ;) Nu är jag i alla fall en pälsmössa och en spetsklänning rikare. Nöjd!

RSS 2.0