Mycket mycket mycket

Sitter här och gör inbjudningar till avslutningsmiddagen, som om jag inte hade tillräckligt mycket att göra i alla fall...
Varit på klassresa Lördag - Söndag fast det kändes som om det var mycket längre. Vi var i Helsingborg gick runt i stan, STEKHETT, tog färjan till Danmark och tåget till Tivoli. Var där i sju timmar sen åkte vi hem vid elva. Hungrig som fen in på seven eleven vid ett (?) käka världens godaste pizza/macka, lite stark men ack så god. Somnade vid fyra käka frukost halv nio och åkte hem. 

Tvingade mig själv att sola när jag kom hem. Fruktansvärt tråkigt. Räknade motorcyklar ett tag. 49 stycken på 25 minuter och vår väg brukar inte vara så väldigt trafikerad om man säger så. Alla körde åt samma håll också, lite kul såg det ut ;) 
   Åkte till tylösand och kollade när Philip gick till Studentbalen. Så stilig, så olende och så svettig.


Arbetslivsdagar och Alexander Rybak

Sitter här med Sandra i skolan och har arbetslivsdag nummer två.
Igår var vi på företaget Dekalen och nu ska vi jobba om det och fixa en liten uppgift som vi fick. Mycket okul :) Känns som att jag och Sandra är de enda som gör något i vår grupp. Mycket okul :)
Vill verkligen inte veta hur många gånger vi har lyssnat på norges bidrag till eurovision. Alldeles för mycket.


myyyyys! minus minus

Fy för skolan och alla läxor.
Fy för dumass AnnaKarin.
Fy för att ingen ställer upp för klassfesten så det kanske inte blir något.

10 st prov och inlämningar nu på två veckor. KUL! Väldigt mycket minus minus.
Svenska: Grammatik med låttexter, krönika, tal, självintervju och en novell,som jag för övrigt inte har en aning om vad jag ska skriva om.
Teknik: Prov och en inlämning om något på bilen.
NO: Nationellt prov imorn och den 27/5.
SO: Historie-inlämning om 11 september. nine-eleven.
Engelska: Stort grammatikprov.
Så kan vara och det suger.

Anna-Karin var dum i huvudet som vanligt. Jag och Pamela pratade så skojade jag om att hon kunde sagt till Jane om ledarskapet vi hade en gång under ett SO-arbete. Då måste A-K lägga sig i
-"sätter din tjurighet käppar i hjulet för dig där nere." (där nere = gympan) 
man ba -nä, vadå?  
- ja, sätter den käppar i hjulet för dig där nere också? för det är din tjurighet som sätter käppar i hjulet för dig här. (här = svenskan)
- Nej, allt är perfekt där nere, MVG i allt. Jag har fan ingen tjurighet som sätter några jävla käppar i hjulet för mig där nere.
 Hon ÄR dum i huvudet. Det är ju fan bara på henne och Ulrika jag är sur för att dom  är såååå tröga så det är helt sjukt. Den ena ska vara helt padagogisk hela tiden, man ba kom du inte in på högskolan så du kunde bli sån där jävla kurator eller nåt skit. 
Den andra är helt blåst, så borta så det är helt sjukt. Inga gubbar hemma asså. 
Och så har dom fått för sig att jag var sur någon gång bara för att jag sa vad jag tyckte och var emot dom. Efter det har dom vart bitchiga mot mig och då är det väl klart att jag är det tillbaka, eller hur? JÄVLA ******


boys'n'fat

Händer det något med killar på sommaren eller? För på sommarn är det alltid en massa snubbar som kommer fram och kommenterar eller glor extra mycket. Det är inte så ofta på vintrarna. Det är lite konstigt. Kom på det igår när Agge och jag var i stan.
   Plus att vi såg den tjockaste kvinnan vi någonsin sett. Asså helt seriöst. Eller man har ju sett tjockare på tv men inte i verkligheten. Tjockast i Halmstad? Det kan vara, hennes anklar var lika stora som mina lår. Jag undrar fortfarande hur hon kan få på sig ett par skor... Jag överdriver inte, för det är ofta man gör det asså utan att egentligen mena det, men nej inte denna gången.


robinson eller mord

Känns bra att jag hade två prov idag, ett nationellt i matte och ett vanligt i NO. Känndes som att det gick hyffsat bra på båda, men kommer säkert bli besviken som vanligt när jag får resultaten. ^^

Nu ska jag vara duktig och i alla fall börja skriva en krönika. Kommer säkert sitta och skriva klart den bara för att jag är så inne i det och vill bli klar. Eller så kommer jag inte ens börja för att det är så många som har laddat upp bilder på bdb och jag är en sån bdb-tönt.
SÄG LYCKA TILL! Kan behövas... Fast jag har kommit på ett bra ämne, tycker jag i alla fall. =)


fotboll.

Match idag och jag var målvalt, gick helt okej. Räddade ganska mycket "skar av alla vinklarna" men släppte in tre omöjliga boller och var på en fjärde som tyvärr gick in i alla fall. Måste bli lite starkare i armarna. Det blev 4-4 men knäred trodde att de hade vunnit så de var helt överlyckliga. Väldigt töntiga anser jag, fem år gamla och skvallrar för domarn någonting trönninge gjort och sedan gjort likadant+ själva. "DOMARN, hon sa så!" grow up? liiite granna kanske.

Karro föresten, du ska sluta slåss. ^^

suveränt.

Jag mår kasst i magen, har ont i foten och ett konstigt rivsår i pannan som jag inte har en aning om hur det kom dit. (Y)
Men så äre dagen efter valborg. Hoppas allt är borta till matchen imorn, känner att jag måste va ganska mycket på topp.
Men det går ju bra.


Valborg

Valborg igår. Var först hos emma, spelade cs ;) haha  alla var såå bra på det. Sen gick vi från trönninge ner till laxvik och ut på klipporna. Massa kul folk där ju. Vissa blidde lite borta, strula till sig en öl andra blev helt förtvivlade när någon gick. ^^ Gick tillbaka till emma för att sova där, iskallt eftersom jonis har min jacka? Tror jag, hoppas jag. Hemma vid två. Sova, vakna tidigt. Jag och Karro stack hem tio i åtta i morse? ;) Kollade på guldkompassen när vi kom hit. Karro sov lite till, sden cyklade hon hem.

KUL

RSS 2.0