a w e s o m e

Första "veckan" i skolan avklarade. Det var inte så hemskt som jag trodde det skulle vara. Började i tisdags, chillade lite med klassen och sen mat och sen hem. På onsdagen började vi halv tolv och gick till tre, igår var vi lediga och idag började vi också halv tolv. Sista/andra lektionen idag var äkta awesome. Kommer bli ascoolt känns det som, värsta taggad för dom lektionerna. Det är 3D animering så vi ska skapa rum och hus och texturer och allt ser asballt ut :D 
Här är lite exempel på vad man kan göra. De här på rummen är ganska basic, men hittar inga värre ;) haha. Men man kan göra gubbar och sånt också så jag tog två exempel, det är de längst ner. :))


Hela helgen

Ett tag sedan jag uppdaterade här, men jag har haft fullt upp med att njuta av sista veckan på sommarlovet! Kommer dock inte ihåg riktigt vad jag har gjort. ;P Men helgen kommer jag i alla fall ihåg.
I fredags så hämtade Nea, Elin och Jocke mig så åkte vi till Gekås. Haha, jag och Nea dampade lite och hade galet kul. :D Sen på kvällen åkte vi hem till Vivi i Båstad och var på någon fest, inte jättekul direkt men det dög.
På lördagen stack jag hem på förmiddagen och åkte och spelade match mot Böljan. Gick käpprätt åt helvete. ;P Nej, men vi förlorade med 2-0.
På kvällen stack jag hem till Josse ett tag där det var lite folk. Igår (söndag) åkte jag till Malmö med Nea och Max för att titta på Lars Winnerbäck. Sen kom vi knappt hem på natten för att tåget till Halmstad gick tydligen inte. Vi kom till Helsingborg så hämtade Neas mamma oss där så fick vi sova hemma hos henne så kom mamma och hämtade oss halv elva i morse. Ikväll ska vi kanske hem till Victor och ta slut på sommarlovet. :)

s ö n d a g

Finns inte så mycket att skriva för tillfället. I fredags var jag och firade anton som precis fyllt år. På lördagmorgonen spelade jag match mot Hylte. Vi vann! Med 2-0. Det ägde bigtime. Idag spelade jag match igen, fast med b-laget, mot VR08. Vi förlorade. Med 2-1. Det sög. Känns awesome att man inte behöver gå upp tidigt längre. Och imorgon får jag min första sovmorgon på typ en vecka. Sen ska jag med mamma in till stan och kika lite, kolla på lite kameror och sånt. Försöka hitta en Canon, vill helst slippa Nikon.

The End

Sista dagen på jobbet imorgon. Sen blir det inga fler så tidiga mornar för min del! Fett skönt att det är slut nu, men det har varit riktigt nice att ha ett jobb. Jag längtar till den 24 då jag får den stora lönen! Kommer kännas så underbart. Schyst timing att pengarna kommer samma dag som skolan börjar så är det något bra med den dagen i alla fall. ;)

Serien har börjat!

Igår började serien med hemmamatch mot VR08. Vinst med

Ett inlägg för Nea

Nu tar jag tummen ur röven och skriver ett inlägg för det var ett litet tag sen. ;P Helgen har varit nice. I fredags åkte jag, Nea och Vivi hem till Markus och firade honom, han har fyllt 19, efter en äkta överklass förfest med champagne. Vi hade riktigt kul och spelade bland annat volleyboll i poolen och så klart blev det en del vattenkrig också. ;)
Igår kväll åkte jag hem till Rebecka som också skulle ha födelsedagsfest. Dock var jag väldigt trött, seg, otaggad och jätte tråkig! Så jag stannade till halv tolv, sen tog jag mitt pick och pack, körde hem och tittade på Polisskolan 4. Det äger att jag har alla sju! Love my Popcorn Hour.

Grattis till mig

17 år idag. Tack för alla gratulationer, både på facebook, mobilen och hemtelefonen. ;)
Jobbade imorse, men chefen lät mig sluta klockan tolv för att han var snäll. Så när jag kom hem hade resten av familjen vaknat och det väntade paket och prinsesstårta på soffbordet. Fick en väska och två tröjor. Har ju fått min mobil innan och jag kommer få pengar till en systemkamera också. :) Fett bra. Ikväll blir det kalas, vi brukar ju ha det på helgerna i vår släkt och parta hela natten lång, ;) haha men nu blev det en torsdag eftersom att jag ska till skåne imorgon och fira Becka på lördag. Nu när Nea är tillbaka så måste jag nu ner till skåne igen, det var en hel evighet sen sist känns det som!

RSS 2.0