Nea och jag

Vi är lite läskiga.
Tänker lite likadant.
Tänker ibland exakt likadant.
Gör samma saker, utan att vi vet det.
Umgås lite för mycket.
Men det är niice.

Uppgrade

Min mobil är galen, imorgon ska jag in till stan och se om jag kan få tag i en iPhone istället. Är 500 kronor ifrån just nu men det fixar sig. :)
Äkta skit telefon, haft den ett halvår och den är redan kass. Min förra var billigare och är fortfarande bättre men tyvärr har mamma tagit den. Hon snackade med någon som jobbade med telefoner, hade aldrig hört talas om den och blev helt förvånad när hon berätta hur bra den är eftersom att det är en samsung.
Äkta skräp:
Äkta vara:

Pappa då..

Tittar på tv, det är reklam - Halebop reklam
Pappa: Vad är det där för nåt egentligen? Halebop.
Ida: Suck..

Minijul

Hemkommen från Vallås efter en minijul med mormor, morfar och kusiner. Eftersom att min en av kusinerna tagit sitt pick och pack och flyttat till sin tjej i Oslo och den andra firade jul med sina svärföräldrar fick det bli lite efteråt.
Spagetti och köttfärssås, ingen vill ha julmat, fotboll (Arsenal-Chelsea) och några julklappar.
Suveränt.
Mamma sa även att det blir London i November nästa år, antar att hon också kärade ner sig lite i den staden under de få dagarna vi var där. Så vi drar dit moster, kusin-Louise och kanske kusin-Philips flickvän så blir det en tjejresa. Kom dessutom på att jag är 18 då (?!). Så då slipper man komma med en massa bortförklaringar till varför man inte har leg utan bara gå in på klubbarna helt vanligt! Fast då försvinner spänningen lite, vilket är lite tråkigt. Det är ju nice när man kommer in, man känner sig lite extra awesome då. :P haha
Får se om detta ens blir av, men det skulle vara riktigt kul! :D

Juldagen

Här kommer en massa olika bilder.
Bild nr. 1
Mina julklappar, liten men bra hög ändå. =)
Körhäfte + presentkort, randig tröja, dockan/smyckeshängaren - fick jag av min familj.
Bodylotion och 500 kr - fick jag av mormor och morfar.
Mascara + kajal, 1000 kr - fick jag av farmor och farfar.
Smyckena som är på dockan ( Peace-örhängen, pärlor & nithårklämma -asball-) - fick jag av min kusin Anna.
Jag fick en svart/silver flipflop Thomas Sabo berlock av min lillebror också, men den sitter redan på mitt halsband.
Bild nr.2
Lite julgransbilder, pynt och mitt failade pepparkakshus.
Väggarna är snea+olika stora, något kioskmongo mosade det mot ett hörn så kortsidorna gick sönder. Det brukar vara pappa som gör sådant så han fick dåligt samvete och skulle laga det, då lutar han sig på taket och bryter det i två delar. Jag tror att han höll på i 1 timme och försökte laga det för att han tyckte synd om mig som jobbat på hårt med det. Därav sprickan man ser på taket.
Bild nr. 3
Hur fint har jag inte fått det bland mina smycken? Inan låg ALLT i skålen, den var överfull och man hittade ingenting. Numera har jag hängt upp halsband och ringar så nu är det bara armband och örhänge + två skärp som jag ska rota runt bland istället. 
Bild nr. 5
Ah, granen - inte så svårt att lista ut.
Sedan är det den tomma, men ack så fina, julkalendern och min underbara kalender som är slut om några dagar. Får ta och åka till Gekås och köpa en ny så att jag fortsätter ha lite koll på mitt liv.
Bild nr. 6
En liten bild från min Winter wonderland mapp. Tog den i eftermiddag när pappa tvingade med mig ut i skogen för att fotografera vildsvin som han sett på morgonen. Dock ville dom inte visa sig igen, antagligen inga linslusar. Såg två småttingar som sprang iväg. Svinigt av dom att bara dra.
Anledningen till varför jag har bloggat så galet mycket på sistone (mycket för att heta Ida H. Johansson) är att jag har alldeles för lite att göra. Måste ut och aktivera mig som dom ska göra på Stråholmen.
Jag är lite Stig-Helmer Olsson a.k.a Stig H. Olsson skadad eftersom att jag har Stig-Helmer Maraton, är inne på sista filmen - Hälsoresan. Jag fattar inte hur han får så unga tjejer i alla filmerna, har dom daddy issues eller?

Så här såg dagen ut

Stolt mästerfotograf är Oscar, därför bilderna är kassa.
Förutom de två första, för dem var det jag som tog.

Spoiled little (b)rat

Önskade mig en enda sak i julklapp, fick jag den? Nej.
Nu låter jag otacksam och alltihop, men det är faktiskt inte så kul för den var inte ens dyr.
Istället får jag två paket av mamma och pappa, ett med en randig T-shirt och ett presentkort -okej det är jävligt nice men vänta lite- från Fartvindens Trafikskola på 2345 kronor.
Medan Oscar öppnar paket efter paket med alla saker han önskat sig för över 3500.
Helt ärligt så känns det lite sådär för tillfället.
Jag vet att jag låter galet bortskämd, men då får jag väl göra det då.
God Jul föresten. :)

Protest

Shoppat lite julklappar, eller kukklappar som en viss Robin kallade det. Så nu är det bara paket till FiisLoiis/NailByLoiisan kvar. Hon är jobbig för först vet hon inte vad hon vill ha, sen är det alltid bra med presentkort och till sist vill hon ha en svart, storm mysig och tjock kofta, men här är haken: inte akryl. Och vad står det på varenda jävla kofta i hela denna lilla staden? Jo, Acryl, Acrylic, Acrulico.. Blablabla. Hon får fan va utan paket. ;)
<3
Godnatt.

fiint

Jobbat sen i torsdags och mer lär det bli i veckan. Varför njuta av jullovet?
Men i alla fall 1330 kronor rikare just nu, eller när pappa behagar ge mig mina pengar. Måste ha dom innan imorgon för då ska jag ut på julklappsshopping.
Det blir jobbigt, vi ska både tänka och göra av med pengar. Kan bli knivigt..
Försöker hjälpa Oscar att komma på något att va på Crazy Day på hans skola imorgon, dom har inte fått jullov än, men han ratar alla mina idéer. Ska nog tvinga på honom nåt Hello Kitty imorgon ;)

ännu mer kasst

Sandra kom inte hem igår, hon är fast i London och hon kommer inte på träningen idag heller. Vi som längtat..
Jag är sjuk, så ingen av oss kommer på träningen idag. Dåligt detta blev då. Nu ska jag fan fixa ett pepparkakshus!

kasst.

Sitter hemma och tittar på 2½ men. Gör inte mycket alls. Fixade en pizza innan, blev galet mätt. Är trött, mår illa, allmänt sugigt läge för tillfället och nu kommer nog mamma och pappa hem för Tyson började skälla, aå gott det går- han har inte riktigt fattat hur man gör än verkar det som.. :P
Datasladden pajja igår så trodde jag skulle sitta helt sysslolös, men som tur var fanns det en ny på Expert så det blev ganska bra ändå. =) Godnatt.
Btw, jobbat tre dagar i rad nu, njuter verkligen av jullovet.

This is nice

Nea är hemma, imorgon är det jullov och på lördag kommer Sandra hem. Denna veckan känns nice. ;)
Träna med Sandris på söndag och för första gången någonsin kommer jag har bättre kondis än henne! :D hoppas jag, är inte det fallet så är det pinsamt eftersom att hon har vart i London hela hösten och den enda träningen hon har fått är när hon skakat rumpa på klubbarna. :P

snart

Nu är det bara lite uppträden och en fika kvar innan jag får jullov.
Slutade denna terminen på ett roligt sätt, med rörlig bild lektionen och softaste lärarn. =)

Detta äger

Fast jag ljög.
Historia läraren har gett i stort sett alla IG. Mitt första ig, eller nej nu glömde jag franskan med Ulrika.
Men i alla fall.
Jag fick IG för att jag missat två ynka fotnoter i en text där det är samma källa på hela skiten. Och ah jo såklart för att jag missat att sätta en av källorna i alfabetisk ordning i källförtäckningen.
Underbart.
I alla fall måste jag sitta och skriva av ett arbete på 8 sidor(!) för att kunna mosa in dessa två extra fotnoter och flytta upp en rad till en högre rad.
Allt detta eftersom att min datorjävel har sparat fel version av arbetet och käkat upp det riktiga och nu har jag bara utskriften som lämnats in.
Jag älskar mitt liv för tillfället.
Leonardo da Vinci - Leonardo da Vinci. Självporträtt ca 1512.
Fan ta dig Da Vinci, men nu kan jag i alla fall allt jättebra.

Väx upp

Svenska hjältar.
En kille som räddat några och vill bli polis fick ett tack från polischefen.
Hon sa att han ska få åka polishelikopter, vara med vid en brottsundersökning och sedan få rida på fina polishästar - men bara om han vågar såklart.
Visst låter det som en fin dag för en väldigt speciell liten pojke!
Gaaah! Kan hon prata till honom som om han är vuxen? Som han faktiskt är. Hatar när människor gör så, min gamla mentor var proffs på det, vi gick inte i nian så ofta utan det var snarare trean. (Y)

smidigt

Börjar halv två idag, tänkte shoppa julklappar. Vad gör man? Tittar på klockan, ajdå nu går bussen. Det sög. Nästa går om en timme, då är jag i stan en halvtimme innan jag börjar. Kul.
Mamma ringde nu, hon kör mig till stan när hon får lunch, tur att man är lite bortskämd ;)

recognize

Halva dagen sov jag och andra halvan var jag i Skåne. Mamma styrde bilen mot Hjärnarp, kändes konstigt att inte fortsätta mot Kollebäckstorp (där bortflugna bästis bor) utan istället svänga vänster mot Ängeltofta och dess ljusfabrik. Det var lite mysigt, trångt och fullt med ljus och tomtar. Efter det åkte vi vidare till Väla där vi segade runt lite bland alla julstressade människor. Det var lite kul för nu när jag har varit i Skåne så ofta så kände jag igen en massa folk! Jag ba mamma där är hon, jag var på fest hos henne i somras. och mamma där är han, som vi var med på Madison på stockholmsveckan du vet. och så vidare. ;)
Hittade i alla fall ett blankt linne på Sisters som jag ska ha under min nyårsklänning. Men fick ont i handen efter att ha burit runt på Oscars gigantiska julklapp. Bortskämd unge asså... ;P

Vad har jag gjort egentligen?

Första bilden är lite mer än ett år gammal, Superblondie.
Andra bilden är tagen i London, där jag var på höstlovet och så såg jag ut igår typ.
Sista bilden är tagen idag. Är den redigerad? Hmm, nej faktiskt inte. Så jag ser ut idag.
Ja, bilderna är aningen nasty, men jag ska bara va hemma och plugga så vem orkar göra sig snygg liksom? ;P
Men jag är nöjd med färgen, lite mörkt just nu kanske men det försvinner en del när man duschar ju. :))

Mr Snowman

Min snögubbe, erkänn väldigt intressant? ;)
Här är lite andra bilder också, hårfärgen kommer upp senare. Har inte riktigt hunnit ta en bild än, förutom den jag skickade till Louise igår. Men det är en sån ful en som man bara visar för familjen. ;)

What have I done?!

Nu har jag färgat håret, det är helt annorlunda. Titta in imorgon så har jag bilder att visa, före och efter.
Men här kommer en förebild, lånad från Sandras awesome Englandsblogg och jag tror att hon har tagit den från Louis awesome Englandsblogg. ;P
Efter en hel dags intensiv shopping blir man lite sådär halvsnygg. ;) ovh apropå England, fan va kul det hade vart att sticka iväg dit igen, eller vart som helst egentligen. Pallar inte va hemma i Sverige hela tiden! Även om här är massor med underbar snö. 
Det påminde mig, jag byggde en snögubbe igår och den blev jättefin. Som sagt titta in imorgon så hittar ni bild på den också. ;)

Hello old friend

Nu var det visst ett tag sen jag skrev, men vad gör det?
Har inte hänt så mycket. Min bästa vän har lämnat mig, och denna kontinenten och denna sidan av världen för att få sola i en sådär elva dagar till i ett paradis. Men Jag E Inte Bitter. Det är ganska tyst och skönt och jag slipper ha någon att skratta och prata med hela dagarna. haha ;) Nej, jag har ju faktiskt andra vänner som jag gör det med.
Jag och Linda har med våra otroliga skills slängt ihop ett nytt filmklipp som finns på facebook.
Igår var jag på bio med Emil, "en gammal kompis" som han så fint kallade mig igår. Jag är ett halvår yngre än honom så jag ska nu presentera honom som "en antik polare". Vi tittade i alla fall på Harry Potter och gud va awesome den va. Synd att dom inte hade den i 3D för det hade varit riktigt coolt.

RSS 2.0