Hemma

Kom hem från Siesta igår. Kom hem vid tre någon gång och har sovit ända till nu. Eller jag vaknade och åt och sov igen. :D Jag är fortfarande jättetrött men nu ska jag ta och borsta tänderna och sen ska jag till skolan.

Färga svart

Slutade tidigt idag eftersom att jag är klar med all engelska så slapp jag den tre timmars lektionen. Riktigt skönt. Så då körde jag till Färgab och köpte svart tygfärg som jag just nu håller på att färga mina tygskor med. De var vita, men så tvättade jag dem så blev de helt gulbruna. Ser riktigt nasty ut så jag provar att färga dem. Det kan ju ändå inte bli värre än det redan är. :D Får hoppas det blir bra så att jag kan ha med dem i helgen, annars har jag inga skor så det får helt enkelt duga oavsett. Om det inte blir alltför hemskt! ;)

18 sidor

Snart är det Siesta och nea och jag taggar till tusen här! Det kommer äga.
Nu ska jag gå och skriva ut 18 sidor skolarbeten. Tro inte att allt är samma för dom ska göra det så jobbigt som möjligt genom att ge oss en massa olika.

Skolan vinner

Nu ska jag strax ta och sticka till skolan. Jag har bara svenska idag och den är inte ens lönt att gå på men jag tänkte att det är lika bra. Hade jag inte åkt till skolan hade pappa tvingat mig att jobba så, skolan är bättre. ;) haha Tro det eller ej.. ;) Ska bara va i skolan 1.5 timme och sen hem igen. Hade jag stuckit till jobbet hade jag fått va där heeela dagen. Vad väljer man liksom? ;)

Föresten, fortsätt hålla tummarna för att vädret håller i sig till helgen! :D

Varmt och skönt

Älska sommarvärmen! Hoppas att det håller i sig till nästa helg, det skulle va awesome. Siesta skulle bli perfekt, håll tummarna för oss. I alla fall för att det inte ska regna.
Denna helgen har varit ganska nice, i alla fall igår kväll. I fredags var vi hos kusinerna i trönninge och firade Elin som fyllde 15. Igår spelade jag första match mot Hasko, vi vann med 1-0 men det kunde blivit många fler mål från vår sida. Jag råkade försova mig så jag fick springa upp ur sängen när mamma ringde och väckte mig en halv timme efter samlingen. Behöll pyjamas tröjan på och slängde på närmsta byxorna. Kände mig väldigt ren och fin..;)
På kvällen åkte vi till Vallås hembygdsgård och firade mormor som fyllde 70. Vi gick hem till min morbror och moster och satt ute på baksidan i sofforna med filtar framför en sån här och åt godis. ;)

Fram och tillbaka.

Är ju egentligen ledig på fredagar men idag var det bara att pallra sig upp och sticka till skolan för att göra Nationella provet i matte. Men det gick nog ganska bra, förvånansvärt bra. Om jag inte fått allt om bakfoten.
Nea och jag stack till stan och letade tält för att vi verkligen inte orkade åka till Rusta och köpa. Men så klart så fick vi åka dit ändå. Sånt här coolt tält ska vi ha på Siesta nästa helg. ;) Men vi har inte riktigt kommit på vad vi ska skriva på det. Vi får tänka till. Efter Rusta stack vi tillbaka till stan och fikade och sen stack vi hem.

Blööh

ligger på verandan, som vanligt. Fast nu är Tyson hemskare än vanligt så jag slängde in honom i hundgården. Han får fan skylla sig själv. Bit mig och hamla bakom galler! Så att alla vet. ;)
Ligger och försöker få till bokrecensionen, men nu börjar det regna igen. SOM VARJE EFTERMIDDAG! Det suger. Får skynda mig in med datorn nu. Bajbaj

Sommar sommar sommar

Jag fick lite ångest innan när jag hittade hms höstkatalog här hemma. Jag menar sommarn är ju inte ens här. Men sen blev det lite bättre när jag kunde ligga ute och sola. Sen som grädde på moset kom mina nya bikinitrosor hem från Nelly. Nu är det bara överdelen från New Look som ska komma också. :D
Nästa helg är det Siesta, kommer bli fett! :D Dock missar jag Astrio matchen... Inte kul, men ibland måste man offra lite. ;P

Bättre sent än aldrig!

Argentina är bara för svina'
Kamerun är värre än en brunn!
Brassar är kassa
Och vem fan vill åka till Danmark?
VIVA ESPANIA
yo.

Så här gick mitt lags hejarramsa på lagfesten i torsdags. Ni kanske förstår att vi var Spanien. De andra lagen var så klart då Argentina, Kamerun, Brasilien och Danmark.
Vi dissade dem hårt, eller hur?
Så klart så var vi klara segrare också. Jag och Mathilda vann smälla-ballonger-runt-foten-tävlingen och jag vann äta-knäckebröd-med-kniv-och-gaffel-tävlingen. Malin vann var-blind-och-hitta-en-sak-tävlingen och Dufva vann släng-iväg-en-stövel-mellan-benen-och-över-huvudet-tävlingenSen var det en massa andra tävlingar med, men Emma sabbade för oss då.. :O Hon passade inte riktigt in i vinnarlaget... hahah JOOO men klart att hon gjorde! Vi var awesome. :D
Erkänn det låter som fina tävlingar. ;)
Här kommer lite bilder som jag snattade av Josse på facebook, tur att hon inte har övervakningskamera och säkerhetsvakter, för då hade jag legat illa till! Att lägga ut stöldgodset på bloggen är ju liksom inte så smart...

6 - 12

Ser ni vad det står?
;)

Beachparty

Vi hade en väldigt kort första lektion så vi fick två timmars rast. Jag och Nea tänkte gå ner till stranden. Så vi tog med oss kameran. Det blev en hel del riktigt fina foton. Jag lägger in några stycken här nu. Njut av vår skönhet! ;) haha

SNARRRRK!

Ligger helt halvdöd i sängen och tvingar mig själv att skriva klart min fördjupning i Skrivande. Typ, tro hopp och kärlek för mig. Jag är ingen djup person om man säger så, hatar att snacka känslor och sånt tjejigt så det är lite småjobbigt att komma på något att skriva. ;P Men jag lyckas väl hyffsat. Det behöver inte vara så mycket text. Jag har fyllt ut med bilder så det ska väl vara ganska lugnt. ;)
Nu är jag nästan klar och ska sova sova sova, som en griiis!
Ikväll jobbade vi med laget och tjänade en massa pengar, därför jag är trött. ;)

Föresten, jag fick ett mejl från Biltema, jag har ju fått sommarjobb där, och jag ska dit på fredag och få någon introduktion. Klockan 6 PÅ MORGONEN! Hemska tanke, jag vet att det är då jag ska börja jobba i sommar, men vafan jag börjar ju inte än heller... ;) Men det är bara att vara glad att jag fått jobb, och det är jag, supernöjd! :D

Rackarns

Tittat på Drott-Sävehof nu. Jag har börjat tycka det är kul att titta på handboll, fast det är lite mesigt att man inte får tacklas. Det var sjukt tråkigt att de förlorade... Men men, vi tar guldet nästa år i stället! :D Man måste ju vara lite snäll mot Säves tränare som skulle sluta.
Just nu sitter jag i sängen och kollar på Virus i Bataljonen. Så jävla mesiga, men så kul det kan va ibland. ;) haha

Lycka

Jag har fått jobb! :D HappyHappyHappy! Fett jävla nice.
Denna kvällen är perfekt! Först vann vi matchen, mot Böljan 2-0, och nu så har jag värsta fått jobb. Awesome dude!

Knasboll

Så klart glömde jag min modell hemma när jag skulle till skolan och lämna in mitt arbete. Så jag måste konka med den på måndag.
Efter att jag var i skolan åkte jag in till stan och klippte mig. Bara topparna och så klippte jag lite kortare lugg än vanligt. Men hon lockade mitt hår också, men en kontång, locktången var formad som en kon så att lockarna typ skulle bli mindre och mindre. det blev värsta coolt, vill ha en sån. Mamma? (A) :D haha Det kommer en liten ful bild.
Nu ska jag springa och packa matchväskan och sedan slänga i mig lite käk och köra till tuvan för att spela match mot Böljan. VINNVINNVINN är det som gäller nu. :O

Stressa!

Materialfaktan är avbockad och nu är det bara hela resten av projektet också som jag bli klart. Hela presentationen och allt ska skrivas ut. Tur att jag gjort klart modellen i alla fall. Allt ska var inne på fredag så jag lär gå upp klockan 8 på fredag fast att jag är ledig och göra färdigt alltihop och bli klar till klockan elva då jag ska in till frissan. Fy faan alltså. Hatar att vi har så mycket läxor just nu, hela lördagen kommer gå åt till att plugga. KULKUL...
Inte för att man ser vad det står, men så här många grejer har jag kvar att göra. 

Wish upon the evening star

Kommit hem från en bra träning. Det var riktigt kul idag, typ soft träning.
Min intervju gick bra idag, tycker och tror jag i alla fall. Får se i slutet på veckan om jag får jobbet. Hoppas verkligen det! Jag är värsta taggad på att jobba nu. Money money money! Jag vill ha så jäkla mycket grejer att jag behöver ett jobb. ;) Denna veckan kommer gå sjuukt långsamt bara för att jag ska vänta och plågas så länge som möjligt.
Håll tummarna för mig nu allihop! :D

Nervous!

Nu ska jag snart sticka till skolan. Vi börjar med matteprov, sedan är det lunch och efter det ska jag iväg till min arbetsintervju och nu börjar jag bli nervös på riktigt. Jag bara hoppas påp att jag inte ska hosta upp hela halsen framför honom! GAAAH. jaja lycka till till mig i alla fall. Som tur är har vi jobbat med arbetsintervjuer och sånt på svenskan så jag har förberett mig på några frågor som brukar komma upp. Alltid något liksom. ;)

I want it!

Matchen gick förjävligt så nu ska jag sura idag. Just nu sitter jag och förbereder mig lite för min anställningsintervju imorgon. Det kommer bli riktigt nice, jag vill ha jobbet! :P

#5

Sandra åkte hem för några timmar sen. Vi hittade inte någon kul fest igår så vi var här hemma och kollade på film. Nu ska jag snart åka med familjen till Trönninge.
Imorgon ska jag spela match, vi MÅSTE vinna nu för fan! Asså vi har vart så jävla dåliga så nu ska det bli vändning på det hela. Efteråt ska jag och Sandra förbereda oss lite inför våra arbetsintervjuer som vi båda ska på på måndag. Gaah!

RSS 2.0