Lekt med nya kameran lite grann

Inga bra bilder direkt, men det är första gången jag fotar med den så ha förståelse. Jag ska lära mig. ;P Innan London så att jag och Sandra kan ta en massa galna bilder ;)
Man tager vad man haver, och jag hade inget annat att fota :P
Föresten, de är helt oredigerade med. Gillar första bilden, men sen ville inte de andra bli likadana... ;)

H A P P I N E S S

Igår spelade jag två matcher på rad i stormen. Det öste ner mesta tiden och bollen flög åt helvete i vinden.
Sandra är du avis? Tre matcher på en vecka har jag spelat nu. Alla har gått käpprätt åt helvete. Tur att säsongen snart är över så vi slipper spela uselt så länge till.
Men jag fattar inte för vi är awesome på träningarna, men det glömmer vi tydligen bort när vi ska möta andra lag.

Men samtidigt, förstår ni hur glad jag är för tillfället?!
Jag och bästis ska till Idre i vår! Gonna be awesome. Nea och Ida gör Idre osäkert, i en vecka i alla fall. ;)
Asså jag är så glad just nu, jag ba aah! Först London till värsta underbaringarna där och bara shoppa! Sen blir det troligtvis Trysil med familjen och sen Idre. Och till sommarn, när jag och nea har pengar till skillnad från i somras så SKA vi utomlands. MMM! Längtan är stor! ;)
Tänk så hade man tagit den första bilden med en systemkamera? Tänk så nice den hade blivit. Just det, jag har köpt en systemkamera nu. Äntligen. ;) En Nikon 3000, men 18-105 objektiv :))

7 e l e v e n

Ligger just nu i sängen och tittar på någon film som jag inte fattar alls, har inte hängt med så bra.
Imorgon ska jag och Nea ha en engelska presentation, lycka till till oss, men innan dess ska vi ha rörlig bild och eftersom att vi är fett missnöjda med filmen vi gjort måste vi komma på en ny idé, lycka till till oss igen.
Vi ska göra en film som förändrar verkligheten typ. Man ska klippa och klistra i datorn för att få allt att gå ihop, det är den lätta delen - komma på något att filma är det som är jättesvårt. Så kom gärna med idéer! :D
Efter skolan imorgon ska jag köra inom 7eleven köpa käk och sen ska jag iväg och spela match mot HaSko i Skottorp.
Bara älskar hur Josse springer på denna bilden asså! ;)

L o n d o n

Nu har jag precis suttit och läst alla Londonbloggarna, till och med en som jag inte känner. Det känns lite smått fail. Men jag saknar min Sandris, fotbollen är helt tom. Smått onödigt att va där känns det som. Alltid när man ska va två och två, jag ba ååh Sandra va med mig!...nej för du är i London. Så skiter det sig. :P Men resan är betald och vi har fått reda på vilket hotell vi ska bo på, så typ drygt 1,5 månad kvar! Egentligen mer 2 månader, men det låter så långt så det struntar vi i.
I alla fall, så idag så har jag klippt mig. Blev en snelugg och värsta snebenan. Får se hur länge jag pallar snebenan och jag tror att luggen ska bli kortare, så att den slutar över ögonen. Btw så hör jag ganska ofta att min hårfärg är fin och att jag inte ska färga håret och istället ha det så här. Så får se, men jag känner mig lite Kissiestyle, speciellt med denna nya frillan, och det är ILLA! Dock är jag långt ifrån Kissie i allt annat, men håret, hmm.. Får se, hoppas att hon färgar håret snart ;)
Träningsläger i Skåne
Träningsläger i Danmark
Första gången i London.

Y o u R o c k

Nea äger, snacka om att försäga sig. Hon sitter med tre sportnördar som spelat in landslagsmatchen och så klart vill de inte veta resultatet. Men när hon ringde mig precis så sa jag vad det stod och vem som gjort målen. Hon vill inte avslöja det för att hon är rädd för att få stryk. Då när jag precis sagt vem som gjort båda målen säger hon högt och förvånat: Va, gjorde han båda? :O
Sportfånarna skriker i bakgrunden och hon inser sitt misstag. Men så försöker hon försvara sig genom att säga: Men vadå jag sa ju aldrig TVÅ?
Nej, men dumass du sa båda(=två), daah!
You made my night gullet. ;P haha Så jävla awesome det var. ;)

match i knäred

och en bula, ett svullet knä/smalben, ett antal blåmärken och tre mål senare sitter jag här i sängen, halvtittar på morden i midsomer och kollar runt på datorn. 
Matchen vann vi med 4-1 och jag gjorde som sagt tre utav målen och Emilia gjorde det första. Spelade anfall, för första gången på en hel evighet känns det som! Spelade ju alltid det innan men sen när jag började i damlaget så blev jag yttermitt på något vis. ;P Det var riktigt förvirrande och Kajsa fick skälla på mig flera gånger för att jag stod fel. (a) Efter matchen var jag i alla fall helt speedad, men nu har det mesta försvunnit och jag är mer helt slut än något annat. Så nu ska jag nog snart sova.
Föresten, jag är ledig imorn, tss.

p e a c e

Sitter hemma framför tvn och väntar på att jag ska sticka till skolan, typ 45 minuter kvar. Ska hinna käka nudlar med tänkte jag, pallar inte äta i skolan idag. Har redan gjort en läxa och jag känner mig fett duktig, det var historia typ kvinnors rätt i samhället på 1800-talet.
I eftermiddag slutar jag skolan klockan 4 och ska samlas på tuvan för att åka till knäred och spela match redan klockan halv fem så jag ska köra inom 7eleven och köpa lite mat så att jag orkar spela.
Föresten, nämnde jag min awesome kalender? Den är asnice!
Här kommer en bild bara för att jag inte har något bättre för mig och känner att jag har alldeles för lite bilder i min blogg, som jag för övrigt tar på vääääldigt stort allvar. ;)

RSS 2.0