Två dar

Fick hem ett paket från H&M igår kväll, öppnade det idag. Där låg en del kul grejer, som en knallblå bh, ett brunt flätat skärp och ett par sandaletter - blommiga med jättehöga klackar i kork.
I brist på något att göra idag så åkte jag och mamma till Eurostop och jag hittade galet snygga Vagabond tygskor i beige för 599. Helt underbara, så dom fick faktiskt följa med hem.

Igår slutade vi vid halv ett någon gång, hade lektion i en halvtimme, men vi stannade i skolan i brist på annat att göra och drog oss in till stan vid fyra för en fika på skånskan, Nea, Linda, Michelle, Ebba och jag. Efter det käkade vi kina mat och sen letade vi upp någon liten konsert där Michelles klasskompisar skulle spela.
Men nu ska jag hjälpa Oscar med maten.

förjävligt

Jag är på så fruktansvärt förjävligt humör. Just nu och det känns som att det är likadant hela tiden. Det är så jävulskt tråkigt och jag skyller det på skolan. Skolan SUGER. Jag pallar inte gå dit längre, det känns bara så sjukt meningslöst. Jag var så extremt nära att riva sönder alla historiepapperna innan, men så kom jag på att jag inte orkar samla ihop småbitarna.
Har nog aldrig varit så här skoltrött i hela mitt liv. Jag vill bara ha sommarlov och då vill jag bara ligga och dega men nej, då ska jag upp och jobba klockan 6 på morgonen.
ÅNGEST!
Borde börja med antidepressiva.

Jag har fortfarande inte gjort engelskan.

Men det är okej, nästan. Jag har läst ett naturkunskapspapper i alla fall, prov på måndag. Tog hem grejerna förra tisdagen, alltså för nästan två veckor sedan men har inte öppnat boken än. Jag är fortfarande inställd på lovläget i hjärnan. Att jag bara gått i skolan två dagar denna veckan gör det hela inte bättre heller, ännu mer lov i skallen!
Idag fick jag ett litet högskole brakedown när mamma fråga var jag skulle ha min praktik om några veckor. Innan visste jag vad jag ville, inte nu längre. Kan skriva ett helt A4 om mina tankar runt allt detta men jag ska nog låta bli, eller ta det i ett eget inlägg som ni bara kan strunta i att läsa. Kan vara kul att ha sen när man är klar med valet och står med en god karriär framför sig.
Nu ska jag läsa klart dom andra tre häftena och svara på frågorna så att jag klarar ett godkänt på provet. Jag har aldrig siktat på G i hela mitt liv förut men jag har verkligen slutat bry mig för tillfället. Blir väl yrkeshögskola ändå. :)
Jag posa lite i camen med min nyköpta tröja bara för att jag ville skjuta upp naturkunskapen lite mer, börjar bli proffs på det där med att skjuta upp saker - värdelöst!

Efter det här måste jag fixa min engelska!

Eh, jag har inte riktigt haft någon dator den senaste veckan, inte orken att skriva heller för den delen.
I söndags spelade jag cup i Markaryd, vi åkte dit för att försvara vårt silver och åkte hem utan medaljer. Det var inte så kul. Jag stod i mål, gick sådär. Hade inte så jättemycket att göra, men lyckades hålla nollan genom gruppen och sen i kvartsfinalen räddade jag i alla fall en straff.
Jag fick i alla fall hem min iPhone förra veckan och i tisdags fick jag hem skalet också.
Jag beställde ett sånt här. Det är typ små, taggiga nitar. :)

körkortsdrömmar

Sitter och pluggar körkortsteori och drömmer om tiden jag har ett litet rosa kort som ger en så många fördelar och en egen liten blå bil som jag kan stajla med.
Ganska tråkigt. Ganska bra att börja nu så jag slipper göra allt i sommar. Ganska bra att passa på nu när jag ändå inte har något vettigt att göra förutom att tvätta och hänga upp kläder.
Ett litet steg på vägen, jag har långt kvar.. 

snark!

Klockan är inte ens halv nio, nu är jag på väg mot sängen och sömn i ungefär 12 timmar. Det låter rätt lockande. Det äger att vi har sovmorgon imorgon så att jag kan få sova någon gång!
Igår hade vi vår första utomhus träning, halv nio till tio. Var i säng vid elva, helt pumpad på bra humör och energi. Tio minuter senare deckade jag tvärt.
I alla fall, Godnatt. =)
Föresten, titta denna filmen. Lite galet ;)
http://www.youtube.com/watch?v=oz1mK5mLxu0

ID Bare Minerals

Sminket jag skrev att jag köpt har jag inte provat än men det har jag haft förut så det är bra. Eller ja, jag har haft en av de grejerna jag köpte. Jag är blek, därför har jag blek foundation men då känner jag mig som ett spöke. Så nu fick jag tag i ett solpuder som är utformad för min foundation.
Jag fick tag i ett startkit som innehåller en massa:
2 olika foundation (1 till sommarn)
1 solpuder
1 concealer
1 puder man har ovanpå foundationen så att det ska bli lite finare.
1 foundationborste
1 solpuderborste
1 concealerborste
Ett äkta klipp! Detta kostade knappt 1000 kronor och det kostar egentligen 2200(!).
Jag hade inte ens fått alla borstarna för det priset jag betalade för alltihop. Så nu kan jag försöka göra mig snygg igen.
Allt detta är från ID Bare Minerals, dyra men grymma grejer! Det här är typ det enda jag kan använda med min fetstörda hy. ;)

Nytt

Idag har jag varit i stan, köpt gardiner, tassles och smink.
Gardinerna var nog sådär, jag tror nästan att jag ska lämna tillbaka dem. Jag har kommit på att jag ska köpa ny klädsel till min soffa med, skinn ska det va! Eller låtsas skinn. Fast nu var jag inne på ikeas hemsida och där verkar inte finnas några längre. Det får bli något i tyg då, enfärgat istället för det blommiga jag har nu.

Egoboost

Spelade cup i Varberg idag. Vägen dit var ett helvete, klockan sju i morse var vägarna inte speciellt bra och det snöade som aldrig förr.
Matcherna gick lite sådär, första var ganska förjävlig. Andra var mycket bättre, men ändå inte tillräckligt bra. Men jag, som stod i mål, gjorde rätt många, rätt asgrymma räddningar. ;) Tredje matchen var inte heller så jättebra, bättre än första men sämre än andra.
Efter matchen kom det fram en snubbe, något annans lag tränare tror jag det var, presenterade sig och sa att jag hade spelat riktigt bra. Sen sa han att han gjorde det så att jag kanske skulle känna igen honom om han hörde av sig. 
Det var rätt nice, inte för att jag tror att han kommer ringa och jag kommer definitivt inte byta lag men det var ändå en liten egoboost. ;)

Vallåsen med Nea


Nyår

Okej, Nea la ut fyra bilder från nyår så nu tar jag dom. 
Väldigt fina och alla är väldigt nyktra, speciellt snubben som somna på den andra snubbens axel (Y) och han som sitter på andra sidan som knappt kunde stå upp. ;)

Ehm, sprit & jag
Jocke, Simon & Markus
Simon & Linnea
Markus & jag
Härliga bilder va? Inte alls hemska. Men kul hade vi :D

Svininfluensan?

Nu har jag haft feber till och från i över två veckor, svininfluensan?. Det har bara varit lite feber, men det tar ändå på krafterna när det är i stort sett hela tiden. Just nu är det värst. Sitter i soffan, tittar på Transformers Revenge of the fallen, har precis tryckt i mig lite sallad och typ 7 makaroner.
Jag måste bli frisk nu för jag ska spela cup på torsdag, får inte missa det!

Nyår

Började lite sådär.
Blev lite bättre.
Gick åt helvete ett litet tag.
Efter det blev det riktigt nice, förutom två små skitgrejer.
Så det var helt klart en bra kväll hos Andreas i Strövelstorp.
Vi var där vid fem, åt och festade, vi var knappt 20 stycken och det var helt klart lagom.
Bilder kommer om Nea lägger upp några, annars har jag inga.
Pusshej.

RSS 2.0