YEY

Okej, jag mår typ så här Helt lost. Jag är förkyld så jag låter som en jävla gris. Snyter mig som jag aldrig gjort det förut. Asså så mycket. Varför tar äcklet i näsan aldrig slut? Fett nasty.

Jag har ont på ögat, tror att jag fick en smäll av tegelväggen på matchen igår. Men är inte säker. Hoppas på att det inte blir någon ny blåtira fast den hade väl kommit vid det här laget i så fall så den fina blå färgen slipper jag troligtvis. Dock är det lite svullet men det är inget man tänker så jättemycket på. Förutom jag då eftersom det känns ;)

Skönt att det bara är en superkort dag i skolan imorn i alla fall så jag slipper gå runt och va eländig så länge. Klassfoto på tisdag om jag inte har sagt det med. Klassfoto får fyra av fem taosters, superkul (Y)

Jag har väl inte så mycket mer att säga. Men ah. Eller jo, har någon sett BurgerKing reklamen: billigt för dig, rena rånet för oss. Eller nåt sånt.
Där inne i restaurangen när han Brian får tillbaka sin växel ser man en skylt/tavla på väggen bakom honom, eller ja hans höger. Där står det i alla fall om något erbjudande för endast 45 kronor. Nu tänker ni okej, vad är grejen?
Men nu kommer det! Reklamen är på engelska och brian får tillbaka växel i pund (känner igen mynten). HUMM. Dom betalar med pund men erbjudanden står i kronor. Vill dom att kunderna ska tänka till ordentligt eller att dom ska till banken och växla?
Lite fail på er BK!


~jag är reklamskadad, jag vet...~


arkitektida!

Vi slutade nästan en timme tidigare än vi egentligen skulle idag. Så fick gå hem kvart över tre i stället för fem över fyra. Alltid något ju. Men det var faktiskt ganska skoj. Vi höll på i scetch up sista lektionen så jag gjorde ett hus, eller mer en liten lyxig sommarstuga med ändå. Sen fick vi en ritning i 2D på Azuma House som vi skulle leta lite info om och sen bygga upp i rätt storlek på scetch up. Blev inte färdig men har gjort en våning och lite till nu. Vi behövde inte vara klara idag så det var ju bra.

Vi hade mattediagnos idag också. Börje sa att det skulle ta typ 40 min men om vi var snabba så kankse lite mindre. Vi första var klara på en kvart. (Y) Så svårt är matte A.

Plus att jag träffade Victor idag, det var ett bra tag sen sist? Vilken bonus asså... ;)

..............................................................................................................

Hade bara två lektioner idag. Fast ändå så började vi tio över åtta och sluta halv fyra. YEY på det! kind of not. Två stucken tre timmars lektioner. Vi har sju stycken såna långa lektioner. Ännu mer YEY!
För övrigt så slumra jag till på lektionen Miljöanpassad arkitektur idag, great ida! Eftersom jag inte visste vad vi skulle göra så var Ida jättesnäll och hämta grejen och förklara för mig ;) tackar (A) Föresten så ska vi ta skolfoto på tisdag också. (Y)

Och idag på lunchen snacka vi lite så sa jag att jag har två hundar. Det tar jag tillbaka för det har jag inte längre. Min Tellus ligger numera begraven.

school's on.

Nu har skolan satt igång ordentligt för dom flesta. Fast inte oss. Vi börjar imorn med gympa och engelsa sen slutar vi kvart över två. Blir ganska bra ju. Tror jag. Fast jag vill ha sommarlov igen, eller åtminstone höstlov. ,)
Jag orkar inte blogga längre, det är jätte-super-tråkigt. ,)

carebox*

Ja, jag har tydligen ett brandlarm i mitt rum. Såg det nu, haft det i ett år. Lyckat. Så går det när man sitter med äckelpäckel i håret och väntar på att man ska få tvätta bort det. Man sitter och tittar i taket i brist på något att göra. Nu ska jag nog ta bort lite i alla fall CYA. ;)


leveranstid: 2-3 dagar

Om några dagar får jag hem mina underbaringar till skor som jag har på bild i inlägget under. De höga, alltså de översta. YEY.


Wich pare?


Be mine - Click image to download.

tunajt.

Kom hem från fyllinge för en liten stund sen. Körde dit vid fyra? Körde hem till Hulle och tittade på film. Fired up, alltid lika bra ;) MYSPYS. Sen fick vi gå ut, så var vi ute i fyllinge med lite olika, vissa väldigt speciella, människor. Det var kallt och jag var hungrig så när Hulle gick till sin bror för att käka, stack jag hem. Jag åt lite och nu sitter jag hör och fryser. Fast datorn värmer låren rätt skönt. :D


Hellå.

Klippt mig idag och nu ska jag snart iväg på bio med agnes. Brüno.
Långt inlägg. Hejdå.


Presents!

Nu var det ett tag sen jag använde min dator så tänkte göra det nu, lite grann i alla fall.
Jag hade kalas igår. Fick lite paket. Lite Hello Kitty saker, undra av vem liksom? Kitty-fanet nr 1 Loiis kanske? En Tvål behållare, ett par hörlurar och en klubba, allt Hello Kitty. En fruktansvärt ascool parfym av Nina, Mats och Phille. Luktar gott gör den också. En handduk av farmor och farfar och en massa blommor och pengar. Nu har jag sammanlagt fått 3200. Yey, 2500 spänn rakt ner i resekassan till nästa höst ;) haha 700 spänn på handen, lite lagom eftersom jag inte använder mina pengar för tillfället känns det som?

I eftermiddag är det match mot VGLT. Vi ska vinna! tycker jag. Och nu så antingen har eller så kommer snart Hullebulle hem från gotland. Känns som att han har vart där i en evighet nu.. Sånt man får stå ut med ibland. Jäjä.



Loiis

Tack så mycket och massa kärlek till Loiis!!

Vi bjuder på oss själva.
Väldigt gammal bild!


sweet peachy 16

Jo min lillebror lurade mig idag. Han hade en hyfsat stor låda. Så kände jag att det var nåt stort i den för det kasade runt. När jag öppnar lådan blir jag helt paff när jag plockar upp en burk inlagda persikor! Så tittar jag på min familj, de är fullt seriösa allihop. Jag ba tack... ~Lite besviket eftersom jag har köpt dyra och fina tröjor till honom på hans födelsedagar.~ Sen tittar Oscar på mig som om jag var dum i huvudet. Leta vidare kanske?! Så under några hushållspapper hittar jag ett presentkort på DNA med på 200 kronor. YEY, shoes here I come, thanks you my very speciell littlebrother!
Och tack alla som har sagt grattis till mig =)


Helsingborg

Nu har jag varit i och kommit hem från Helsingborg. Kort men gott! Jag och min bästis Hampe hade skoj. Vi spelade fotboll, gick ner till havet och kände på vattnet. Hampe gillade inte den lilla blåmanten på trappan ner till vattnet så vi fick vänta med att känna på det tills den var under trappan istället för på. Sen var vi ute och gick med våra gamla föräldrar. Vi hittade uteliggaren som bor i vindskyddet nere vid kiosken där vi fick glass av roger och stagge förra året på ekilscupen. Vi låg ner och gungade och hela världen var upp&ner, sen sprang vi ikapp dom andra. Jag vann! såklart. När vi kom tillbaka till husvagnarna så softade vi i deras husbil. Lyssna på musik, käka tablettask och tuggummi. Såna på rulle. På natten hade vi sleepover i vårt förtält.
   Jag vaknade vid halv ett av VÄRLDENS sötaste sms! Det var riktigt värt att vakna för. Faced heart animated gif

Idag vaknade vi vid tio och så käka vi frukost. Sen stack vi bort til poolen och badade i regnet. Smart som jag är så glömde jag ju bikinin hemma så fick bli underkläder. Min bh stinker clour fast att jag tvättade den i duschen. Det var enda bhn jag hade med mig dessutom så jag fick stå och föna torrt den. När vi badade kom Oscar, Romario och Jesper och joinade oss.
Ja. Det var väl det mesta. Fast jag har inte tagit med allt vi gjorde dock. Vi hann med en hel del! Riktigt skoj hade vi :D

JUST DET! på vägen till poolen såg vi en gubbe som skulle gå och duscha. Han hade bara badbyxor på sig. Hade världens jättemage. Byxorna hängde så han visade så mycket rumpa för att man skulle kunna parkera en cykel där. Lyckat va? Romman kände inte till det uttrycket och asgarvade när jag sa det :D
Nu idag har jag fått ännu fler supersöta sms! och jag är glad.

Det har blev ganska långt inlägg tydligen. Men nu avslutas det med en bild på Hampe.

Helsingborg, get ready cause here I come!

Skoj kväll i stan igår. Lots of nice dudes.
Nu sitter jag och väntar på Lindros som ska komma och hämta mig så jag kan åka med de ner till Helsingborg så ska jag flytta in i husvagnen till mamma, pappa och oscar. De har varit där nere sen i onsdags och nu är det min tur. Fast blir bara ett kortbesök, vi åker hem igen imorn eller på tisdag. Eftersom sötnöt inte är hemma så tänkte jag att visst, ner till la familia. TRÄFFA MIN BÄSTIS HAMPE!! YEY. haha. Jag ska busas med honom för jag har inte busat på jättelänge för att pluttoscar inte är hemma. MEN PUSSHEJJJJJ jag finns på mobilen at all time nu när jag har 5000 fria sms.


Dumbo

AW! Jag sitter och tittar på Dumbo. Han är söt. Men nu tog det slut...
Det är synd om hans mamma, sitter helt inlåst. Hela tiden.. Snyft.



RSS 2.0