Jobbigt läge

Nu sket Valborg sig. Får se om jag och Sandra hittar någon annanstans att vara. Någon som vet någonstans där man kan va med? (A)
Idag har jag gjort nästan hela min modell, ni kan få se den imorgon när och om den är klar. Det blir skönt sen när projektet är färdigt och man slipper skiten.
Btw, jag älskar mina nya harmesbyxor! They are nice! :D

Wii

Sitter halvt död i soffan. Ska gå och sova nu men jag orkar verkligen inte gå upp för trappan. Plus att jag har ont i tån. :P haha dilemma, livet är hårt...
Imorgon har vi, eller jag och några till, bara en lektion eftersom att vi var duktiga och var med på Öppet hus. Så nu blir det långhelg så att det skriker om det! Kan man annat än att älska det?
På fredag är det valborg och jag har inte riktigt fattat vad som händer. Ska i alla fall dra med Sandra ner till Kållebäckstorp så hon får se lite andra delar av Sverige. Tror det kommer bli fett nice i alla fall. :D Mina två favvisar på samma kväll! Kan man annat än älska det med? ;) haha
PussHEJJJ
Nea
Sandra

Smutsig

Vi fick ingen sovmorgon imorse, istället hade vi nationellt prov i Engelska A. Det gick nog ganska bra tror jag. Slutade tio i ett men sitter fortfarande kvar i skolan, kl 2, och väntar på att Sandra ska sluta. Tittar på Dirty Dancing så det är helt okej ändå. ;)

Pic

Sitter i skolan, kan knappt prata så lärarna kommer nog bli glada idag. Hostar som en galning så kanske inte föresten. No nice no nice... Nu ska jag jobba med mitt skrivande projekt och tvinga Nea att bli fotad. ;) MOHAHA
Vi sitter och kollar på världens minsta häst, den är med i metro, typ en halv meter hög nästan och är fyra dagar gammal. Miniliten.
Jag jobbar på bra :O

Vit

Jag har hittat den perfekta studentklänningen! Jag vill ha den, men nej då är det två år kvar till man tar studenten. SNYFT!
Spelade match idag, gick så där för mig, är lite sjuk så allting var jobbigt. ;P

Malmö

Hemma från Malmö nu. Så trött att jag sitter och smågråter. I natt blev det sova på gatan och stå i kö och mer kö, sen ännu mer kö och efter det, lite kö till. Berättar mer sen. God Natt.

8-8

Skolan började 8. Klockan tre stack jag in till stan och träffade Sandra, drog med henne
tillbaka så hon fick se lilla LBS vid fem tiden. Sedan drog hon hem och jag stannade i skolan
för Öppet hus. Satt och jobbade med min modell, helt slut efter att ha skurit ut 1 vägg och 4
fönster i tjock kartong! Vissa lärare på vår skola är ungefär lika mogna som 5-åringar, LOVE IT!
Bajskorvar à la Martin och Tobbe.
Skolan började 8. Klockan tre stack jag in till stan och träffade Sandra, drog med henne tillbaka så hon fick se lilla LBS vid fem tiden. Sedan drog hon hem och jag stannade i skolan för Öppet hus. Satt och jobbade med min modell, helt slut efter att ha skurit ut 1 vägg och 4 fönster i tjock kartong! Vissa lärare på vår skola är ungefär lika mogna som 5-åringar, LOVE IT!
Bajskorvar à la Martin och Tobbe.

Ikväll blir det Jessica och imorn, IDOL! Eller redan i natt. :P
Och vi vet vi är snygga ;)

Men seriöst asså!

Nea och jag är väldigt seriösa och jobbar väldigt hårt på våra Skrivande projekt!
Nej, nu ljög jag! Vi sitter inne på lunarstorm. Nej, du såg inte fel. Lunarstorm och hittar massa söta pojkar!
Vi är fiiiina!

hahaha

Två damer ~70, går förbi några killar ~15, med ordentligt häng på brallorna.
Dam 1 (upprört): Siv, ser du?!
Dam 2 (lugnt): Ja, det är vår. Allt möjligt tittar fram.

Vad är klockan?

Igår hade jag med mig min dator till skolan för att jobba. Men när jag kom tillbaka från toan så hade någon lång jävel snott den! Alltså hur kan man vara så hemsk? När jag fick tillbaka den hittade jag denna bilden!
Räcker hon ut tungan åt mig också den jäveln? Så inte okej! 
Föresten, kolla in denna hemsidan. HAHA säger jag bara.

Super

Serie- och Tuvan premiär idag, så klart sabbade jag min fot igen. Inte okej! Så nu är jag sur och har ont, och så ligger lille Tyson i mitt knä och sover. Jag är hungrig och ska nog starta en film på Popcorn Hour. Mycket bra på en gång..

Popcorn Hour!

Igår hade jag min sjukt sköna lektionsfria dag, så jag skulle jobba vidare lite på mitt projekt. Men eftersom min dator inte hade något batteri och sladden var trasig fick jag sitta vid Oscars stationära och mäta från min ritning, spela bubble trouble och Disney channel stod på hela dagen på hans 42"are. Ibland la jag mig i hans säng och käkade lite, smulade en massa extra bara för att han hatar det!
Nu sitter vi och tittar på Jaktfilmer på vår nya Popcorn Hour maskin! Den är nice, en sladd och sen kan man kolla på alla filmerna från datorn precis som man tittar på dvd filmer, plus att den är blank och jag gillar namnet. Popcorn, kan man tycka illa om den? Nej, den heter ju nåt med Popcorn! ;)

Jobbar hemifrån

Fick sticka hem från skolan redan klockan ett idag för att jobba med mitt Miljöanpassad-projekt hemma. Fett nice! Så även denna eftermiddag sitter jag ute i solen, eller mer i skuggan för annars ser man inte datorskärmen. Jag jobbar faktiskt jättebra här. Har gjort profilen och skrivit om alla finesser och hur jag anpassat mitt hus till min synskadade kund.
Här är en liten bild på det hela. Ni kan få se resten när jag är helt färdig och har lämnat in det. 

Sol

Lektionerna var sega, men vi hade HLR på förmiddagen så vi hade mycket tid över så vi kunde sitta ute i det sjukt sköna vädret! Jag är så glad nu med, jag har hittat mina älskade solbrillor! Jag har varit nära tårar för att jag inte trott jag skulle hitta dem, men så gjorde jag det nu ikväll! *överlycklig* ;)
Ikväll var det träning, på söndag seriepremiär och på måndag börjar vi på Tuvan!!! *om-möjligt-ännu-mer-överlycklig* För er som inte vet, det är klubben. Alltså gräsplaner! Har spelat på grus hela vintern. 
Nu ska jag nog gå och sova, ska bara kolla klart på Grey's.

Inga trosor?!

I skolan sov jag mest hela tiden känns det som, det eller åt upp Neas godis. Sen åkte jag lastbil hem, man färdas ju med stil! Hjälpte pappa lasta av massa vagnar och var inte hemma förrän klockan fem. Då var det bara att gå ut till moppen och köra iväg till Trönninge och Tuvan för att stå i kiosken när herrarna spelade sin DM-match mot Alet, som de förövrigt vann med 3-0. Bra jobbat gubbar. ;) Jag, Carl(s)berg och Jonas hade kul i den lilla stekheta kiosken. Bara för att det var så kul så kom Sandra ner och joinade oss när hon var klar med att träna småtting flickorna i "Under-hökens-vingar-kom!" En väldigt komplicerad lek, man får nämligen inte räkna färgen på trosorna! 
Då kom jag och Carlberg på (clever som vi är) att man ska ha MASSA strumpor i olika färger så har man massa färger så att man kan springa hela tiden!

First date

Nu har jag varit snäll och tvingat min familj, Nea och Marcus att svara på en massa super tråkiga frågor till min rapport. Visst är jag vänlig?
Nu är jag i alla fall nästan färdig med den, så gör klart resten imorgon eftermiddag. Ska bara presentera det på svenskan imorgon också, det får bli en massa improvisation imorgon.
Tittar just nu på "50 first dates", helt okej. sett den FÖR många gånger. No good, no good. ;)

Hönsen e döa. Tuppen e full. Griseknoen e också full...

...Och vad beträffar Emil så eh e han också full.
Sitter och tittar på Emil i Lönneberga, försöker äta frukost samtidigt som jag smsar med Sandris. Nu smsa den jäkeln igen så jag måste svara. Hon kan inte vänta till klockan ett för att prata med mig, för jag är ALLDELES för underbar. ;) haha Vi ska i alla fall spela match sen i eftermiddag mot Snöstorp. Jag vet inte, men jag kanske ska stå  i mål. Underbart...
Här är det Emma som står i mål på någon match i somras.
Man ska ju försöka vara lika skillad. ;P

31.- till Laholm

På väg hem från favoriten stannade jag i Laholm för att titta på när Oscar och BästisHampe ;) spelade match. Hampe var awesome i målet men tyvärr förlorade de med 3-0. Inte så kul, men det finns inte så mycket bra att säga om vissas fotbollskunskaper. ;) haha Tyson tyckte att det var ganska kul med bollar och var trogen fotbollssupporter till tre-manna matchen bakom oss. Ikväll blir det lite kalajs. Byebye

Vi gillart!

Sitter hemma hos min snygging och gör absolut ingenting, väntar på att en segis ska komma ut ur duschen så att vi kan ha lite kul i sovrummet. Av och på med kläder är det som gäller. haha VAD ska vi hitta på? Ni kan ju sitta och fantisera lite om ni vill. Så nu lämnar jag er med era tankar för nu kom snyggingen ut ur duschen. ;)

Liiiiite trött kanske ;)

Jag och Nea har suttit och gjort upp lite planer. Kommer bli sjuuukt nice. hahahaha Se, jag skrattar redan. ;D haha
Loiis och jag tycker att någon ska komma på brösttransplantation, det hade vart nice! Jag menar det funkar ju med allt annat, typ lever, njurar och sån skit som ingen egentligen bryr sig om att man har. ;P

MAT, tack

Jag har faktiskt pluggat idag! Känner mig duktig. ;) Varit ute i några timmar också. Riktigt härligt, men det var ju ännu bättre igår. Jag är sjukt hungrig nu med för jag har inte fått äta någon lunch så senast jag åt var frukosten i morse halv åtta som jag inte ens blev mätt på. Min mage låter och gör ont! ;P
Vi just nu.
Lillskit älskar att sova på min mage! Flyttar jag honom för att gå och fixa käk vaknar han och då måste jag gå ut med honom, vilket jag verkligen inte orkar, plus att han blir helt jobbigt speedad. Min mage kurrar snart tillräckligt högt för att han ska vakna av det ändå så. :P

Fegis!

Jag jobbade igår med och sen fick jag lönen, 1000 kronor till som gick direkt ner i reskassan. ;p
Just nu sitter jag med lille Tyson i knät då han vaknade och blev rädd för Gustavssons skällande hund på tvn. (Vi tittar på Pettson och Findus). ;) Idag ska jag bara vara hemma och passa lillskiten och försöka plugga lite... VILL INTE!

Lollipop

Jag har jobbat hela dagen. Toppa och plantera blommor. Mindre roligt om jag ska vara ärlig. Men jag och Anna kunde ha ganska kul ändå. Vi slutade vid fyra så stack vi hem hit och tittade på Prinsessan och grodan och busade lite med Tyson. Nu ska jag gå och lägga mig eftersom det bli upp tidigt imorn och jobba och jag är redan helt slut. :P
Så godnatt sötnöt!

Tröttis

Jag fick gå upp tidigt idag för att vara hundvakt eftersom att alla andra är och jobbar. Lillen är helt galen ibland.
Men just nu ligger han och sover och drömmer något så att han skäller lite.

Annars ska jag inte göra något speciellt idag. I veckan blir det kanske lite shopping och lite annat kul. Får se hur det blir. =)

Vovve

Nu har jag kommit hem från träningslägret. Vi hade riktigt kul men jag orkar inte skriva allt vi gjorde. Hittar jag några bilder kan jag lägga in några här. Fast jag tror inte att ni får dom värsta från Johannas kamera. En del bilder var ganska, uuhm. Speciella ;) hahahaha Men sjuuukt kul har det i alla fall varit. Jag delade rum med Sandra, Johanna, Carlberg, Dufva och Erika. Grymt gäng. ;P

Nu sittter jag och myser med min lille vovvsing som hittade hit igår, endast 8 veckor gammal. Tyson ska han nog heta, som i Mike Tyson, han ska bli en riktig hårding med nithalsband. ;) Han är söööt. Så nu har vi två sötnosar. :D
Här kommer båda två, Först Tyson och sen Palle.

Träningsläger

I eftermiddag har jag sprungit runt och packat allt till helgens träningsläger i Danmark. Sen åkte jag och mamma till Maxi för att handla. Vi dampade lite för mycket, som vanligt. Skrattade lite lagom mycket. ;) Köpte lite saker till i helgen och sjukt mycket sallad och grönsaker och sånt, gott!
Mamma och pappa hämtar valpen på lördag så jag får inte följa med och pappa kommer ge honom något konstigt namn och sen kommer jag inte kunna ändra det sen när jag kommer hem igen. Men lille Seb, Dolf, Ruben, Rambo, vad han nu kommer heta, ska nog följa med och hämta mig på tuvan på söndag. Man kan ju hoppas i alla fall. ;) Fast då får jag ha en massa handdukar i knät för han får inte kissa på mig! :P
Bild från träningslägret förra året. Vi är sjuuukt snygga!

RSS 2.0