lååång dag.

Väcktes klockan sju imorse, drog mig till kvart över? Sen gick jag upp, klädde på mig och käka frukost. Tjugo i åtta körde jag till Tuvan för att stå i kiosken. Det är ju TIF cupen nu och damlaget har ju den otroliga turen att vi får stå i kiosken. Sälja godis, dricka, frukt, kakor, kaffe, glass, korv med bröd, hamburgare och mackor. Jag har troligtvis glömt något. Det är i alla fall den mest bestökta av de tre kioskerna under dessa två dagar. Utöver att springa runt som galna fotbollspelare och serva kunderna skulle vi bre mackor åt alla tre kioskerna plus alla funktionärer, koka kaffe till alla tre kioskerna. Skära sallad, gurka och tomat till grillen och även skära sallad till våra hamburgare.

När vårt pass var över vid 11-halv12 så stack jag till stranden. Hela familjen kom dit senare även Sandra och Karro. Föresten skulle jag lagt in en bild på Sandra men eftersom att Oscar har min mobil i natt så får den underbaringen komma in senare.

På kvällen var det 71-årskalas för farfar. Jag har hittat mitt nya yrke. Fotograf. Fatta grymma bilder jag tog med annas systemkamera!? Helt insane! Kommer några bilder från det sen, anna ska skicka och sen ska jag photoshopa ihop några stycken så det bli ascoolt! Om vi säger så här. Flickor, träd, tvättlina. Låter det intressant kanske? Kolla in bloggen lite då och då för cooling bilder kommer! förhoppningsvis om det blir som jag tänkt mig. hihi :D LYCKA TILL TILL MIG!


muhaha

Idag var jag på stranden med Sandra några timmar. Vi är riktigt dåliga på att ligga på rygg asså, helt sjukt. Kan ju vart för at vi blev helt förskräckta när fötterna nästan blev avkörda av traktorn som körde runt i sanden. Nära döden upplevelse, våra liv passera framför våra ögon. Lite scary ;)

Just nu ligger jag och kollar på en ganska bra film som heter Definitely, maybe, romantisk komedi. ,) Och så försöker jag skriva lite till Jonas men den tönten svarar ju inte och han klagar på mig. "du skriver aldrig!" BACK AT YOU DWEEP! :D


hihi

HAHAHAHA :D En data-nånting-snubbe var precis med på So you think you can dance. SÅ FUUUUL! asså inte utseendet(fast det var han det med) men dansen! hahahah Typ fram och tillbaka på ett ställe gjorde lite med armarna och studsade fram och tillbaka. Som man gjorde på lekis eller nåt ;) hahahah ett gott skratt i alla fall! :D

Knep och knåp

Det känns bra att jag kommer få minst 700 kronor i slutet av veckan. Tycker jag i alla fall. Vet inte riktigt vad jag ska skriva... humm. Kollar på "So you think you can dance". Finns en hel del fulingar ;) haha det var precis ett par som dansade foxtrot eller nåt. Helt i otakt och helt lost. Sura och grejjer med. En kille gjorde precis bort sig totalt, han dansade grymt och skulle bli skickad till Vegas men sen typ snackade han massa gojja så han fick inte åka. Långnäsa på dig hörru.
  
Innan idag har jag vart på stranden med mor min. Trevligt. Fick en del färg också till och med. Bygga på den imorn också så den inte försvinner, det skulle vara lite tråkigt. Sommarbrunt ska det va! :D Fråga Sandra imorn om hon vill med, skulle bli mycket roligare då. Hon är så trevlig så. :D
   Föresten det är en grej som är helknäpp tycker jag. Att typ vissa bleker sin hud. Att det är mycket finare att vara vit, helst så vit som möjligt. Typ japaner eller kineser eller vad det var. Dom vill ha sin hy felfri så dom typ tvättar i nåt bajs eller dricker konstiga saker så att de inte ska få rynker också bleker de sin hud. Fast det gör svarta också, bleker huden. Det är farligt. Man ska ju inte få blekmedel på händerna när man bleker håret, tänk då att smörja in ansiktet med det. 
Alla blekfiisar här uppe i Norden ba ligger och steker som fanken för att få lite färg medan färgade jobbar som fanken för att bli blekfisar.


5 till 80 på två röda

Asså jag satt och kollade på "So you think you can dance" på femman samtidigt som jag pratade med en på msn. Så jag var inte jätteuppmärksam på vad som hände på tvn. Men efter typ två minuter eller nåt hade alltihop bara hoppat från femman till Canal 7 som ligger på nummer 80. Från 5 till 80 på två röda. Slå den accen eller :O
Nej men på riktigt, jag fattar verkligen inte hur det lyckades. Kind of scary. Här kanske finns spöken i alla fall. Spooooky!


Midsommardagen

Helt okej kväll igår. Riktigt tråkigt i laxvik men  sen i trönninge blev allt bättre. WE LIKE SECRETS AND SEX. haha kind of.
Spelade lite spel, körde sanning eller konka och Rebecka och jag badade lite i poolen, dock inte så mycket eftersom det inte var det varmaste vi varit med om.
   Sov hos Becka. Gick upp vid tjugo i ett, käka "frulle" kyckling, revben, potatis och fanta. Känns bra!  När jag kom hem satt jag vid datorn en stund, gick en runda med Palle-Vovsing. Sen när mormor, morfar, farmor och farfar kom var jag sur på mamma och tjurade ett tag sen somnade jag i soffan medan dom åt. Fisk, så jag hade inte tänkt äta ändå. Tortelini blev det till slut när jag vaknat till lite granna. Så käkade för nån halvtimme sen och nu är jag här. YEY.


Midsommar

Jädra allergi, helt sjukt hur mycket man kan snyta sig asså. Vart får allt plats? ;D haha hoppas jag inte äcklar er nu...

I natt har jag kunnat sova i alla fall.. Dock inte så länge eftersom jag sitter här nu och klockan är 10:17. Det är väl en annan femma. ojj, nu nyser jag igen, FYY! det är jobbigt att nysa.
 Så klart jag ska Rasmus =)
I eftermiddag är det midsommarstången som gäller, sen till Becka. skojjigt kommer allting bli. Bara det inte regnar och om jag har ont i knät ikväll får Becka skjutsa mig. Fast det vet hon inte om än ;) Mohaha!!


HEJHOPP*******PP

Nu sitter jag här och är lite trötter. Ska sova nu strax tänkte jag eftersom jag inte sov någonting i natt... Inte riktigt lika ont just nu för att jag har mjukat upp det en aning. Hoppade runt på ett ben med linda runt knät med den där jävla vagnhelveten, som svängde när jag inte vill, när vi vart på Coop och handlade. Kulkul! Hoppas alla kommer imorn föresten, inte till mig dock. Men ni som ska komma vet vart. :D
Uhm, jag skulle skriva något, kommer tyvärr inte på vad just nu.... Så är det med minnet när jag är trött. (Y) Kommer kanske på det senare. Men GodNatt så länge i alla fall! :)

illa illa illa

Igår hade jag inte så ont i knät. Idag däremot, jag kan knappt gå. Jag kunde knappt sova i natt. Sov typ 3 timmar eller något. Hur man en la sig sprängde det i hela knät. Nu är det lindat och jag hoppas att det går över snart. Ska ju cykla en massa imorn... Laxvik - Trönninge - Laxvik - Trönninge. Lycka till Ida! Känns bra.

Och jag är jättenervös för idag, ni är typ två stycken som vet varför... Det är hemskt och jag kommer säkert inte klara av det.. snyft.

fotbolllllllen!

Trevlig dag idag. Sandra ringde och väckte mig tjudo över elva. Vi stack till stan vi ett, Sandra köpte lite olika saker till sig själv, typ finfina svarta byxor från vero moda. Jag köpte paketeter till mor min som fyller år på söndag. 1000 spänn fattigare blidde jag... Eller pappa ;) haha togde lite pengar av honom. (Y)

Åkte hem, åt, stack till tuvan. Spelade match mot kornhult/hishult. Vi vann med 1-0, Josse gjorde värsta målet. Som vanligt? ;) Ont i knät nu bara. Glidtacklades lite så fortsatte hon i h/h sina sparkar mot bollen men  träffa min fot istället så hela smalbenet typ "böjdes" eller drogs åt sidan så knät böjdes. hajjar ni? ;) hahah lite kompli, hela grejen är i alla fall att det gör ont att stödja på det ;) men shait i dää :D

Och varför ska vi inte möta gamla P93 ? tråkigt?  Jag e taggad :D
klart vi hinner, vi har snart uppehåll i tre veckor. Vi måste ju spela lite då :O
SUG PÅ DEN! :D


idag och igår :)

Fixat till bloggen idag, riktigt nöjd faktiskt. Dock vet jag inte vad jag ska göra med den där visningsbilden. Vill  ta bort den men det går liksom inte för att då är det bara en tom ruta där och det skulle ju se förskräckligt ut. Så.. det fick bli IdaJohansson där också ;)

Igår var jag hos D och myspyste. Kollade på Zack och Miri makes a porno eller vad den heter. Sen blidde det lite 2½ Men. Kom hem vid halv ett.
   Ikväll vart det träning. Skönt att få springa av sig lite, en hel veka sen sist... ILLA. 
  
Föresten så igår var jag på Alevallen och kollade när Oscar och hans lag spelade fotboll. Så var det några småbröder som sköt på ett litet mål vid ena kortlinjen. Duktiga som de är skjuter de in bollen på plan samtidigt som det är utspark på andra sidan planen. Mamma börjar vifta med armarna och säga: Ida, du är snabb. In och hämta den!  Jag fattar ingenting så hon skriker på mig  att jag ska hämta bollen innan Jeppe sparkar ut den på andra sidan. Jag typ flyger in på plan och hämtar den där jädra bollen. På vägen tillbaka går jag förbi åskådarna och får applåder samtidigt som de säger att jag var snabbast på plan. 
   Det var lite skoj och jag blev full med spring i benen. Det var skoj att springa. ,)

ida&agnes goes hotties


Superkvällen

Sitter här med min nya underbart jätte fina HP dator :D Fatta jag är överlycklig? Helt sick.

Kvällen igår var väldigt trevligt, eller vad tycker ni? Jag var lite illa.. Men det är glömt och förlåtet, nästan. Alla som kommit och klagat och ställt en massa dumma frågor i veckor kom då och kramade mig jäättemycket och sa tacktacktack för festen! Det var väldigt skönt.
   KVällen var lyckad, ingen var för full och inte många var för nyktra, dock märktes det inte. Det hände i stort sett ingenting dåligt förutom på slutet då en liten pojke blev sur. Men hoppas att det är glömt och förlåtet det också. Eller inte helt men lite granna i alla fall. 
   PUSS OCH TACK SJÄLVA ALLIHOPA!!! :D <3

IdaJohanssn


imorgon

Tänkte ta en liten sovmorgon imorn kanske.
Måste in till stan och hämta mina skor,
Ta en långpromenad med PallePlutt.
Palleplutt plutt plutt
Tog ett skutt skutt skutt
Ner i ån ån ån
Tappa tån tån tån
In i kammar'n
Hämta hammar'n
Och spika fast den lilla tån.

Så ska jag göra en franska sak också, men där skriver jag bara några franska ord med översättning i ett mejl till ulrika så är det klart (Y)

BAJS I BRALLAN?

- Du har hål i kalsongerna.
- JA, det sk.

haha JA, det skiter jag i :P hahahahaha som i det struntar jag i och det bajsar jag i, haha eftersom det är kallingar kan båda vara möjliga ,)
den var fett bra och ni kan inte neka.
Jag, är trött, okej? Har precis sovit... Det är dåligt.

last day of "real" school

Det var sista skoldagen idag för mig då. Vi skillade är ju komplediga resten av veckan. Lite läxor att göra, typ ett stort SO arbete jag knappt börjat på som ska vara inne imorn. KUL... men det funkar väl, så ska jag göra en mattesak så jag kan få MVG eftersom jag ligger på gränsen mellan vg och mvg och översätta en fransk tidningsartikel som jag för övrigt glömde i skolan smart som man är. Oscar får plocka hem den imorn.

Lite surt att det inte är lika soligt längre nu när man ska vara ledig och allt. Det får gå ändå. Ska till Beckson på torsdag och fika som dom coolingar vi är. Träffa S.E. samtidigt då också kanske? Vidare iväg på eftermiddagen. Trevligt.


tråkigt är kul

När jag har tråkigt kommer jag på jättekonsiga saker. Okej det gör jag ibland annars också men när man har tråkigt tänker man på det mer eftersom man inte har något annat kul att tänka på. Det blir mycket roligare när man har tråkigt och vips så blir tråkigt otråkigt.
Bra tips egentligen. När du har tråkigt: Ta en tänkare och ha kul. 
haha ta en tänkare , skaru ha dig en stänkare eller? Becks granne :D
den var riktigt dålig men asså. Ni hajjar grejjen, vad som helst kan bli kul, jag sitter här och skrattar åt mig själv.
Kan vara för att jag har grymt dålig humor, men det kan jag leva med för det är kul.

bara sådär.

Ska börja på SOarbetet om WTC och al-Quida nu tänkte jag. det ska vara inne senast onsdag klockan 23.59. Sista läxan, riktigt härligt. Kompledig onsdag, torsdag och fredag. Ännu bättre. Ute och ha tråkigt i solen förhoppningsvis. Göra SO:n på onsdag. Det är varmt som katten nu och jag fick lite färg igår när jag låg där på balkongen och räknade motorcyklar och käkade Malteesers.

Mina älskade solbrillor gickde sönder igår... Men jag har lagat dom som tur är :D Duktig som man är.
Det står Timmy på min rygg, apropå ingenting (?)


RSS 2.0