Vi gjorde det bra

Var ju barnvakt igår, det gick ganska bra. Princess Sofia hade kul i alla fall.
Lite söt är hon allt. ;) Eller väldigt.

Frescht, fresht, fräsht?

Oj, nu var det ett tag sen. Men det är ändå ingen som läser här, förutom typ Nea och hon vet redan allt som händer typ. ;P
Men ändå.
Ni slipper nog mer tjat om skidkläder nu för jag har hittat en jacka, då alla andra jag ville ha var slut.
Vidare.
Idag var jag på läxstugan med alla fysiknördarna. (skoja) Försökte göra lite matte, slutade tre tal och 1,5 timme senare. Kändes inte värt att gå upp klockan sex på morgonen. När jag stack hem igen tänkte jag kolla skidjackor (jag sa slipper NOG) i stan medan jag väntade på bussen. Men nej, för affärerna öppnar inte förrän klockan tio. Kändes fail att åka hem från stan innan allt öppnat.
Imorgon ska jag träffa min kusin Loiis, hon ska fixa mina naglar så att jag är fin när jag kommer till skolan. Fräscht, som Dessie säger.
På kvällen blir det babysitting, dock mindre fräscht då det involverar blöjor.. Men det får någon annan fixa, jag kan leka.

Jobbig dag

Usch, varför är det så jobbigt att bestämma vilken skidjacka jag vill ha! Det suger. Väljer mellan fyra olika.
Till två utan dom kan jag inte ha mina underbara handskar, men det är dem två som är finast. haha DILEMMA! ;)
Jag har sån beslutsångest för tillfället. Kan verkligen inte ta ett beslut! Brunett eller blondin? Allt är så jobbigt, haha. Jobbig dag idag alltså. ;P
Jacka "Manuel" - Velvet Plum
Jacka "Asymmetric" - Purple/White
Jacka "Asymmetric" - Graphite/White
Jacka "M-ster" - Black

Idrottsdag

Imorgon blir det mjukisbyxor, idrotts dag och tandläkaren. Sluta klockan två och sedan gå och shoppa med Nea, som förövrigt uppenbarligen inte förstår Harry Potter ;), och nu kom jag på att då kanske jag får ha andra bralls så att hon inte skäms och tycker att jag är ovårdad när jag går på stan. Eller så har jag mjukisbrallor endast för att hon ska skämmas. ;) MOHAHA (6)

btw, Tobbe är en nurd.

Vi tittade på filmen Råttatouille idag på vår tretimmarslektion, det var äkta sweet!
Efter skolan stod jag och Anna (min kusin) och väntade på bussen, direktbussen kom men sen inte den vi kan åka, kass stil.. Men faster fick komma och hämta oss så åkte vi och köpte godis. ;) Tefat är niiice!
Lugn hemmakväll ikväll. Åt världens godaste mat som jag och mamma lagade! Inbakad oxfilé. Mmh!
Imorgon ska jag tydligen upp och jobba, halv åtta (?!). Jobbigt, sen på kvällen ska jag till farmor och farfar på kalkonmiddag. Helt ärligt finns det mycket bättre saker jag kan göra istället, typ åka till laxvik och spela guitar hero? haha Men jag har lovat och farmor blir så ledsen om man inte kommer så ska hon prata om det sedan.

Bye Old Stuff

Nu ska allt bort och det ska ersättas med nytt!
Jag använder inte en femtedel av all skit jag har på datorn, tittar inte på en hundradel av bilderna som finns och bryr mig inte ett dugg om gamla skolarbeten som ligger kvar.
Datorn ska tömmas och jag ska börja om med Windows 7, Photoshop CS5, Autocad, Maya och möjligtvis Premiere och After Effects.
Känns bra. Nu ska jag bara klara av det också. Tur att jag fick ett stort USB-minne från min supervänliga praktikplats så att jag kan lägga över alla bilder som ska behållas. Lite vill man ju ändå spara. :))

Det ska vi fira!

Nu är lovet slut och det firar vi med, en förkylning? Inte nice asså. Detta är nog ett tecken på att jag ska ta lite extra lov, eller vad tycker ni? Aj i huvudet, aj i näsan, aj i halsen. Tvingat i mig nässpray och halstabletter så att jag ändå kunde träna. Vilket gick så där, farten hade jag tydligen lämnat hemma och likaså alla andra fotbollsskills. För det gick åt skogen, skyller på förkylningen så känns det bättre. 
Imorgon ska jag för övrigt ta bussen till skolan för första gången i tvåan. Känns hemskt att behöva börja med det igen, det tar så lång tid. Dock har jag väldig lust att köra bort till sjön och dränka min moped så jag slipper den. Men hur ska jag annars ta mig någonstans? Sitta fast i Tönnersjö är ett hemskt öde som jag inte önskar ens min värsta fiende.

dumass

Såg precis lite av ett program på tv som handlade om en tjej som gjort en bröstförstoring. Hon hade gjort det hos en östeuropeisk okänd man i en skåpbil, i ett parkeringshus, på sin lunchrast. Han sa att hon skulle slippa operation, att han bara kunde spruta in något i brösten så blev dom stora som meloner. Hon behövde bara sövas i 20 minuter och sedan var det klart. Hon skulle ha ett stödbandage i några dagar för att hennes bröstmuskler skulle vänja sig vid vikten.
Hon var nöjd, bröst stora som meloner för 5000 pund.
När hon sedan tar av bandagen, trillar två riktiga MELONER ner på golvet.
Dyra meloner, 2500 pund ( ca 30 000 kronor för en melon.)
Nu kan hon knappt gå och handla mat för att hon får ångest varje gång hon går förbi fruktavdelningen och tänker på melonerna.
Kind of skrattretande.. ;)

H o m e

När vi åker iväg och ställer bilen på flygplatsen eller liknande misslyckas vi alltid. Det har inte hänt en gång att vi kunnat starta bilen felfritt efter en semester. Denna gången hände ingenting med bilen. Förvånande? Ja!
Så vi körde hem utan problem.
När vi sedan kom hem, då lyckades vi med allt på en gång.
Mamma kliver ur bilen. Pappa kör. Mamma skriker. Pappa stannar. Mammas fot sitter fast under bakdäcket. Pappa försöker få i backen, misslyckas totalt. Mamma skriker fortfarande. Pappa har panik. Till sluta lyckas pappa köra bort från mammas fot. Pappa skäller på mamma och undrar va fan hon gjorde så där för.
Vår vovve passades av några i Laholm, de hade ställt hans säng och leksaker i garaget. När Oscar sätter ner det på golvet i hallen springer det in liten mus, rakt in i huset. Jag springer in och hoppar upp på matsalsbordet, efter att ha kollat så att kusten är klar förstås. Vi säger till vår JAKThund att söka upp den, han misslyckas totalt. Det enda han hittar är pappas fötter, som är otroligt kul att bita i. Till slut hittar pappa den lilla krabaten och slår den med en karta och får till slut ut den ur huset.
Have a laugh.
Tyson ba: Vadå mus? Ska jag leta? Nää..

T u e s d a y

Och sista dagen. Det blev bara en halvdag eftersom att vi skulle ta bussen till flygplatsen vid tre.
Men vi tog oss i alla fall till Harrods, där gick vi inne i det gigantiska varuhuset.
Pappa: Det är som ett museum.
Ida: Ja, se men inte röra!
Det var ganska coolt dock, alla dom märkena man ser i typ ELLE osv irl! De hade en gigabauta stor julavdelning, så fint julgranspynt alltså. Jag är verkligen en äkta sucker för inredning, speciellt detaljer, så det var verkligen heaven.
Vi fick med oss två stora Peter Pan inspirerade julkulor som ska hänga i något fönster, de var för stora för granen.
När vi kollat klart där inne gick vi runt utanför och shoppade en del. Dock var där mest dyra märkesbutiker utanför, och HM(?). HM här är ju verkligen budget, jag menar hur mycket kläder har jag inte från HM? Okej, fina grejer men ändå liksom budget. Där borta är det typ status med HM kläder(?), det är i alla fall vad jag har förstått det som. Lite kul ändå.
När vi satt och väntade på bussen gick jag till en liten mack på andra sidan gatan och köpte alldeles för mycket godis. Så när jag står där i kön med mitt godis kollar killen framför på mig (snygg, lång, muskulös = klart man låter honom titta utan att säga något! ;P). Sen när han har betalt och ska gå ut så typ börjar han nicka och säga typ Hi there beautiful och massa annat. Jag menar helt random i kön? Dom har nog inte så många snygga tjejer i det där landet om dom slösar fina kommentarer i kön inne på macken. ;)

M o n d a y

På måndagen bar det av till centrum, vi virrade runt lite vid Piccadilly och Soho. Sen gick vi till Oxford Street, där mötte jag Sandra och Louis igen så att jag slapp gå och shoppa med gnällspikarna som klagar så fort man är inne i en affär mer än två minuter om man inte shoppar till dom.
Jag shoppade en del, Sandra och Louis lite grann så där. Sandra hittade världens finaste klänning, alltså verkligen. Galet fin! To bad att den var dyr..
Vi skiljdes åt vid halv sex tiden och då stack jag tillbaka till hotellet tillsammans med mina päron, skitungarna hade tydligen lyckats ta sig hem själva. *förvånad*
På kvällen var vi ute och käkade i centrum och sedan shoppade vi lite till, inne i en sportaffär. Var inne i den varje dag tror jag. ;) Familjen Sportnörd kanske? :P
Fotade inte speciellt mycket denna dagen, händerna fulla med kassar när jag rusade runt som en barnrumpa överallt.
Klart man bjuder på sig själv. ;P

S u n d a y

På morgonen smög jag ut ur Sandras hus vid 8 för att ta buss och tunnelbana tillbaka till hotellet så att jag kunde få i mig lite av den värdelösa frukosten som serverades. Lyckades hitta hem helt själv.
Sen gick åkte vi runt och turistade alldeles för mycket, åkte sån sightseeing buss. Mammas idé, jag tycker det är mycket roligare att åka runt själv och hitta saker själv och se precis bara det man själv vill.
Efter det åkte vi till Madame Tussauds, det var lite kul.
På kvällen käkade vi på en god Italiensk restaurang i Notting Hill. När vi var hemma låg vi i vårt minimala hotellrum och tittade på film. Satt lite vid Facebook också.
Fler bilder finns på Facebook

S a t u r d a y

-Tänkte att det skulle bli ett sånt långt inlägg om jag skriver allt på en gång så ingen skulle orka läsa det. Lägger upp dag för dag med så många bilder som möjligt istället. Så vi börjar med Lördag.


Vi kom till hotellet natten till lördagen, Sen åkte vi in till stan och kollade runt, shoppade lite.
På eftermiddagen åkte vi och tittade på fotboll, Fulham - Wigan, 2-0 blev det. Inne på arenan träffade jag Sandra! Hur kul?! Saknat henne som bara den.
På kvällen efter matchen käkade på på en kass kinarestaurang med Sandra och hennes pappa och bror som också var på besök.
De andra gick till en pub och jag och Sandra åkte hem till henne. Mötte sedan upp Louis i Richmond och stack till klubben Viva. Fett nice att bli bjuden på inträdet som gick på nästan 100 spänn.
Klockan ställdes om till vintertid, men klubben var inte öppen längre för det så vi fick gå hem vid ett (två). Bussarna hade också missat detta med tiden så de slutade så klart gå en timme för tidigt. Så där stod jag och Sandra, som hade ont i fötterna, och väntade på en buss som aldrig kom.  Stod och pratade med två sköna engelsmän, som vi nu är facebookbuddies med. Kom några andra fyllesvin, en med blod i ansiktet och en halv tand, en annan som high fivade och ja.. De två sköna engelsmännen tog en taxi och vi fick åka med hem till Sandra där vi delade hennes 90 säng.

Tillbaka

Från London. 
Det har varit awesome, speciellt när jag har träffat Sandra och Louis.
Det är sent nu och vi har precis kommit hem så jag kommer berätta vad vi gjorde imorgon eller så.
Det har hänt en del asså - klubbat, attention!, shoppat, turistat, träffat massa killar, fått fina kommentarer (dudesen är vänliga där! :D). Vill verkligen tillbaka, utan familjen. No more family vacation for me, please.
Godnatt, kommer som sagt mer imorn, och då blir det bilder också. Det blir några roliga historier så missa inte. ;)

RSS 2.0