Ljungbyhed

Träningsläger hela helgen. Var ledig i fredags, tränade på bosön på förmiddagen. Sen käka vi lunch och efter det åkte vi till Ljungbyhed i Skåne. Där fanns en massa andra lag. Pojklag (A). Fast de flesta var ganska småttiga. Det bodde några dampungar på ovanvåningen i vårt hus, de lät. Skåningar överallt som försökte vara coola för oss eftersom vi vart enda tjej-laget där. Skåningar som leker gangster är nog något av det roligaste som finns.  "Tjaejna Sööetnous."
Gick bra på träningarna. Leffe kissa i duschen. Stagge satt och sket hela dagarna. Susann fick ett bananskal i pannan. Whist och Roger vart ensamma i sovrummet med Jonas fru och det fick han veta på sms. Vi snackade bajs. Vi hade utvecklingssamtal. Vårt rum stank av fis och vi satt i fönstret hela tiden och kollade ut på fotbollsplanen utanför vårt fönster där pojkarna spelade ^^ Sov på Lina hela vägen tillbaka till Trönninge på söndagen. Spelade match, alla var dödströtta så det blev bara 2-2 mot Snöstorps damlag, (som kom trea i div. 4 förra året). Fortfarande trött och trött på folk och klarade mig knappt genom hela skoldagen. (Y)

Plus att det är synd om Sandra eftersom Gymnasielinjen hon valt som första val inte längre finns så hon måste välja om.

The Offspring - You're gonna go far kid.

Fortfarande trött sen igår.. Det är inte bra, men men. Det blir bra om man sover. Bandit är dåligt för tillfället, en rockbalad. Det förvärrar hela saken... Youtube -> The Offspring - you're gonna go far kid. mhmmm! (Y) Mycket bättre blir det inte, jag e HELT såld. :O 
   I eftermiddags vart det skol if, fussball. Helt okej fast det var typ bara killar. Ingen av tjejerna orkade spela med dom, I was alone on da plan. Men så gjorde jag mål och hade då den värstaste, mest suveräna hejaklacken i världen. Lite skojj.

Jag har inte sagt hur det var hos Louise i lördags. Folk precis överallt, tod typ en timme att hälsa på alla kändes det som. Fast vi var bara 22 stycken där men ändå. Hela Tobbes släkt också ju, liiiite skillnad mot vad vi brukar vara. Plus Niklas föräldrar med och Fiisens kompis Soifa(?). Det var ganska trångt i alla fall. Sen skulle jag sitta vid Philles dator för några av deras kompisar kom på kvällen så jag bliddade ensammen. Tack för det föresten Liis, kommer jag och grattar dig EN LÖRDAG så träffar jag dig knappt. Men vid datorn blev jag i alla fall bortslängd efter ett tag. Då skulle Phille visa massa med bilder sen dom byggde om huset. 
SKOJ :) Min mormor var fin också, skjortklänning och sjal, mycket lyckat.

Piggare nu för att jag lyssnar på You're gonna go far kid. DEENAJJS
xo xo


vi ska ligga med varandra!

Gosh jag är trött... Spelade match i förmiddags, vi vann med 5-0. Vi var riktigt bra allihop, surt bara att vi missade alla chanserna i första halvleken. Menmen, det funkar. Efter det var jag jättehungrig och då har ju mamma så klart bestämt att vi ska käka lax idag. Så det blev ju i stort sett ingen mat, någon fiskpinne (?). Fortfarande hungrig i alla fall... Det är illa.
Äter godis och har desperat tråkigt, Jimmy svarar inte på msn men orkar egentligen inte skriva, fast att det är det jag gör just nu. Ont i armarna. Kollar på Björn Gustafsson för att se om jag blir piggare, det funkar inte så bra. Får starta Bandit, works every time.
Ska på bio ikväll med. Power King och popcorn så jag inte somnar ^^ Det bir nog superbra.
xo xo


mummytime

Jag om mor min ska gå på en shopaholics bekännelse på söndag, kulkul. :D

happy birthday.

Kan man hoppas att bredbandet funkar som det ska nu? Fått en massa nya grejer till det. Man kan väl hoppas.

Idag efter skolan har jag druckit en massa mjölk ätit tre makaroner och slängde resten och poppat popcorn. Medan jag under tiden satt och jobbade, satte prislappar på massa hundra blompåsar. Roligt med träningsverk i armen imorn ju. Ska fortsätta med det imorn också, kanske ikväll med. Pengar är pengar. 
Imorn ska jag till Vallås också. Loiis har födelsedagskalas och eftersom att hela våran tjocka (smala) släkt inte får plats där så är kalaset hos min älskade morbror och moster.
Grattis till 6 okej år och 16 helt underbara år. (Jag är snart 16 ,eller om typ ett halvår, så resten kan ni ju räkna ut själva).


döden påväg till oskarström

Väcktes tidigt imorse. Börjar vänja sig nu... Åkte till Oskarström, trodde att jag skulle dö på vägen. Vi körde genväg genom skog på krokiga vägar i 90-110 km/h ? Liiite illa mamma-dåre.
Skulle i alla fall till Oskarströmscupen, lillebror spelade. Plus ett annat trönninge P14 och två F14. Oscar kom trea och ett F14 kom fyra. mucho nice. Det var sköjjigt att titta på. Det är mycket roligare att kolla på fotboll live än på tv. MUUCHO.
Så det kan vara. Simon den smarta snubben blev dessutom bestulen på sin fina, vita, dyra keps. Kul sånt, jävla snubbar i Oskarström det finns asså. (det var dem de delade omklädningsrum med och OISlaget gillar inte TIF om man säger så).

xo xo


vinden blåste, rakt genom skallen

väcktes klockan åtta imorse. En liiiiiten aning jobbigt bara, + lite till. Hämtade Sandra och Erika och åkte vidare till tuvan. Stod och frös alldeles för länge för att vi väntade på Carlberg som aldrig kom. Hon sov... Vadå typiskt henne? ^^
Till slut körde vi i alla fall vidare till Oskarström, långt och eländigt. Så kom vi till en grusplan där bollen studsa satan iväg för att sanden var så bra packad. Det var inte många passningar som gick ordentligt. Perfekta på gräs odugliga på packad sand. Vi förlorade i alla fall. Tacklade en som  då tappa andan, backen som markerade mig var helt blåst och gick och slog mig med helraka armar och tog tag i min tröja och försökte squeeza på mig hela tiden. Då tog jag tag i hennes jävla fettomage och klämde ordentligt. + Att domarn var ännu mer blåst än spelarn. Släkt?
xo xo

love love love

GRATTIS LOUISE LINDROTH OCH TOBIAS FAST TILL ETT HELT ÅR TILLSAMMANS!
kärlek till er

left by the oldies

Skolan idag var helt okej. På engelskan fick vi tillbaka våra prov. 97 av 100. LiiiiTE stolt. Jag och Sandra hade det, Josse också, kan man säga för hon fick bara ett halvt fel mer. INTE ILLA FLICKOR SMÅ, vi är duktiga. Nationellt prov i engelska imorn med. Vindruvor, ja tack.
   Men back to reality. På franskan var jag också duktig. :O <- på hög nivå. Men det är så det kan bli. Skrev en dialog till mig och agge, kollade alla orden i ordlistan men det funkar ju det också. Ett av målen är att man ska kunna ta hjälp av de hjälpmedel som man har tillgång till. 
   På elevens val fixade karro, josse, jag och becka musik arbetet så vi har rätt sekunder på både låt och film, (håller på med filmmusik)

Efter skolan var det träning, i snön! Kallt och skönt ju. Vi var hyfsat många ändå, fast nästan ingen var seriös och vissa var lika borta som sommarvärmen. Det var inte så sköjj. Tränade bara en timme så mamma vart inte där när vi sluta, inte heller sandra, erika eller tvillingarna kom hem så vi stannade där och kände oss övergivna när alla tränarna åkte ifrån oss. Jag byggde en liiiten en  snögubbe. HE'S ALIVE!! och han blev fin.
och oops för att jag råkade fälla emma.. inte meningen, nästan (A)

xo xo

BIGTIME LOVE!

Jobbat idag, från 8 till tre och jag vill verkligen ha lunch, hela tiden...  Men det fick jag inte, det är såna smällar man får ta ibland. Tjänade 300 spänn i alla fall. Helt okej, nästan. Ska söka jobb i veckan, eller nästa. Hoppas på denna, mamma får köra runt mig lite då.

Efter det åkte jag och mamma in till stan. Jag fick jackan jag tjatat om så. Nu är jag överlycklig. Hittade även såna brallor, vet inte vad man ska kalla dom, såna som man har på hela kroppen, från tröja till byxor. Hajjaru? Öhm, blommiga på VILA för 200, mkt billigare än de på Nelly som till och med är slut.
Here's a pic.

dance fucker dance

The Offspring - You're gonna go far

SÅ heter den! Den är bra (A)
Now dance, fucker dance, ha never had a chance.

I LIKE

Jag glömde säga att det är en massa låtar som man hör i filmer och sånt, fast den riktiga versionen, eller kanske den inte riktiga. Men ofta så är de desamma som i filmerna. SE, jag har koll på läget? Men det är bra i alla fall. I LIKE.

Bandit GBG

Nu har jag precis ätit ett halvt paket chokladglass med chokladbitar och marsmellows i. Calle köper alldeles för god glass. Han får inte komma hit så ofta om han har med sån glass varje gång, jag kommer bli tjockis. Får träna bort det på tisdag.
Imorn är vi lediga apropå ingenting.
Och jag har hittat värsta radiokanalerna one-eleven, Bandit GBG och Power Hitz Radio (USA).
Lyssnat på Bandit hela kvällen, helt speedad. Speedad rock på den kanalen typ. Döm mig inte, I like.
Och JA, jag lyssnar på radio för att jag inte har nåt musik sinne alls och ingen aning om vad låtar eller band heter och jag kan inte ladda ner. Spotify(?) skulle inte heller funka för mig. RADIO BANDIT GBG :D Jag har redan en favoritlåt, men jag kommer inte ihåg vad den heter, eller hur den går... Där har ni bevis, jag skulle aldrig klara av att leta upp låtar själv.

Jag tycker att ni kan kommentera med, och säga vad ni tycker om min blogg. För jag är stolt (A).
xo xo


colourful

Nu har jätteduktiga jag fixat till min fina blogg.
Visst är den färgglad och fin? Tycker jag i alla fall.

double up

Vakna halv åtta i morse. Näsblod, alltid lika kul! Eller nej. Men kunde i alla fall inte somna om sen för då var jag hungrig, som en varg? Magen morrade på mig. Eftersom jag skulle spela match fick det bli grötfrukost, mannagryn. Det var nästan gott.. Kind of.
Samling på tuvan kvart i tio första matchen började elva. Spelade anfall, lite halv nytt. ^^ Gjorde mål i alla fall, ett fint ett.
Vi vann den matchen mot torup/rydö med 3-1. Fick aningen mycket smällar bara, men jag tål så mycket så jag tror inte jag har fått några blåmärken, lårkakor eller blåmärken? 
Sen efter det vart det en match till mot Hasko. Åtta stycken som dubblade, så lite döda. Spelade yttermitt första halvleken och andra var jag målvakt. Höll nollan duktig som man är ^^. Vann den också med 1-0.
Bra spelat alla.
Hem, äta, titta på tv, ut i verkstan. =)
xo xo


jacka?

Volleyboll i Gullbrannstorp med skol if idag. Det gick inte så bra va?
Men slutade i alal fall halv ett efter det, tog riktigt lång tid också. Plus att vi fick va i stan en halvtimme med.
Hittade världens finaste Adidas jacka på Jepson. Bara 800 (A). Sa det till mamma, hon ba vi åker in på lördag.
 iih :D JACKAjackaJACKA!
öhm, just nu sitter jag och fryser fötterna, benen och armarna av mig så hej då blogg och hej varm filt i soffan vid elden.
xo xo

I

1. Vad heter du? Ida
2. Ett ord på fyra bokstäver: Inte
3. Flicknamn: Ines
4. Pojknamn: Isak
5. Yrke: Isdrottning
6. Färg: Indigo
7. Klädesplagg: in-i-rumpan-trosor
8. Mat: inävlor
9. Sak i badrummet: interiör
10. Plats/stad: I sängen
11. En orsak att vara sen: i mig fanns en lång hård och jag kunde inte ta med den.
12. Något man skriker: kalasbra
13. Film: I think I love my wife.
14. Något man dricker: Isvatten, ibland med citron
15. Band/artist: Indianerna
16. Djur: isbjörn
17. Gatunamn: Idrottsgatan
18. Bil: innebil, (en sån som kör i huset på reklamen)
19. Sång: indiansång
20. Aktivitet med mer än en deltagare: intercourse

xo xo <3

Sug den Olle!

Bara för att ge igen på Olle så ska jag och Dejan starta en städfirma där vi med våra arkitektskills ritar upp just Ditt hus och ser till att Olle städar precis överallt för minus minimilön och jag och Dejan lever lyx i våra jättegigantiska hus med pool och bowlingbana i som vi har ritat själva. Olle kan ju bara leva med det! :O

Jag har kollat på Bolt idag efter skolan för att jag fick låna den av Pierre och eftersom vi har en musik läxa där vi skulle kolla på en film och skriva om filmmusiken slog jag två flugor i en smäll.
-Jag äter faror till frukost!
-Är du hungrig då?
-UTSVLUTEN!
Och så har jag gjort svenskan. Skulle egentligen till doktorn med, med mina sepefötter som svullnar bara så där och gör satan ont. Men jag vägrade. Sen lagade jag Agges kläder. ^^ och nu typ håller jag på lite med Pierres tatoo, går hyfsat. Blir ganska bra, tycker jag och Helia. Pierres åsikt är en annan femma. :D

Nu ska jag typ gå och vila min ajjiga kropp som är helt spänd och gör ont i axlarna.
 xo xo


RSS 2.0