Miley Cyrus

Det var skoj med lilla Olga idag. Busungen är så söt och hon ska komma på mitt kalajs. När jag varit med Louise och dom så körde jag hem till farmor och farfar och åt. Sen stack jag hem för att jag tänkte sticka iväg någonstans men hade ingen att sticka någonstans med. Så nu sitter jag här, tittar på LA ink och lyssnar på musik Miler cyrus faktiskt helt okej ju. Photoshopar lite men jag kommer inte på något skoj att göra för tillfället. Men det kommer väl.

 


 


vovsing

Sitter hos FiisLoiis, Tobias och deras bebis vovsing Olga. Hon är sån sötnos! Hon fick en liten Hello Kitty boll och Tobber klagar på att alla hennes leksaker är rosa. "Hon behöver en mer manlig leksak!" 

Torsdag

Jag är min egen mästerkock. Bäst på att laga mat. Ikväll blev det köttfärsbiffar, pasta, aningen stark tomatsås och sparris i massor. YåmiYåmi. Ikväll vet jag verkligen inte vad som händer. Har smsat FiisLoiis, men hon vill inte svara mig. Snart ringer jag. Sitter och pratar med RasistMilad för tillfället. FiisLoiis svarade nu och sa att dom har folk hemma så bajs på det. Blir väl att sitta och snacka med Milad hela kvällen eller något eftersom jag inte har något liv. Om han nu inte lämnar mig. Då blir jag ledsen.

många stora bokstäver.

PANIK PANIK PANIK PANIK PANIK!!!
FLUGORNA ÄR ÖVERALLT OCH JAG BARA SITTER OCH VIFTAR, SKRIKER OCH NÄSTAN GRÅTER!
JAG HAR TRÖTTNAT PÅ DOM SMÅ JÄVLARNA SOM BARA SURRAR!
DOM ÄR HEMSKA.

Är det så fel va mig?


Agnes!!

Inne i mitt hus finns absolut ingenting att göra, därför sitter jag i min hängmatta på balkongen. Inte för att det finns så mycket mer att göra här ute. Bara det att här är lite skönare. Inte så äckligt varmt. Dock ser jag knappt vad som finns på skärmen i detta ljuset utan bara min fruktansvärda spegelbild. Det är hemskt för jag är ett ras. Igår på dagen var allt super, sen bara var det inte det längre. Vad blev fel? Jag fattar inte och jag är smart så... Det är lite knepigt. 


JAG SAKNAR AGNES :( 
vill ha dig i mörkret hos mig. 
tiden den stannar när vi rör vid varann
åh, jag lättar
jag flyger
jag svävar fram
låt det aldrig ta slut!
hihi (A) <3

Och föresten så kommer lilla snuttis-Janee hem nu! Vet inte exakt när men jag ska hälsa på ;)
Och jag kanske ska tatuera en krona. Vet dock inte var eftersom den är finast att ha på armen har jag kommit fram till men jag vet inte om jag vill ha en på armen. Blir nog det i alla fall om jag nu ska ha den ;) Kan tyvärr inte lägga upp någon bil eftersom jag inte har någon och min printscreen inte funkar... HATAR DET!! jag behöver den super mycket.

Sadface

.

Alvin och gänget

Jag tittar på Alvin och gänget. Så söta ekorrar. Idag har jag varit på sannarp och tittat på Oscars lag som spelade laxacupen. De vann med 4-1. Kom dock på jättedålig placering i cupen. Ekorrarna är fortfande jättesöta och jag ska fortsätta titta på de små busfröna. Föresten så ska jag nog på bio imorgon. Brüno. Och så är det första träningen på superlänge. Yey.


ändra om.

Nu har jag ändrat min blogg lite. Tycker att den blev helt okej.  Agnes du fick vara med du också, hoppas du inte tar illa upp. För det är för att jag tycker om dig. ;) mahaha


Gällstad

Var i Gällstad idag. Köpte två tröjor och ett halsband. En stickad, randig blå och guldig SVEA tröja från Magnus hörna eller vad det nu hette för nåt. Jag är kär i den! En T-shirt från T-shirtshoppen. Vit med text och en mun med uträckt tunga. I TUNGA YOU, I LICK YOU = I LIKE YOU. haha jag vet inte riktigt om det är så det ska va med ;) Ett halsband, faktiskt från Lager 157, svarra, vita och rosa/beige pärlor, superfint. I övrigt fanns det inte så mkt i den affären. Helt annan var den! Första gången jag var där låg allt i högar på bord för att det var en vattenläcka i taket. Det regnade in. Förra gången låg bara jeansen i högar på borden och denna gången hängde allt på sin plats, oerhört kliniskt rent asså. Fint var det. =)

5000

Blev inget Lager 157 idag.. Mamma vaknade tidigt och så var det superfint väder så hon sa att vi skulle stanna hemma och kanske sticka till stranden. Men ack så fel hon hade. Vi har varit i stan och fixat lite saker så jag ska få en sänggavel. Äntligen. Inte haft någon sen jag var elva, så det är väl dags nu. ;) Brunt skinn med guldiga knappar. Det kommer bli nice.
Nu har jag 5000 fria sms :D Så det är bara att smsa mig! HELA TIDEN ;) hihi.

smsochlager157

Usch, nu sitter jag här använt månadens pengar i mobilen. Föresten, jag ska ändra mitt abonemang. Istället för 200 att ringa och smsa för ska jag ha 99 kronor att ringa för och 99 kronor för 5000 sms. Känns bra, men konstigt, men det blir bra. Så slipper jag oroa mig över att skicka för många sms. 
  
Imorn sticker vi till Gällstad och Lager 157. Yippiekayey! Mammas idé, jag har inte ens sagt något om det. Lite förvånande men jag klagar inte. ;)
Föresten mer GRATTIS till sandra och linnea som fyllde år igår. :D <3

Yey

Skoj kväll igår ju! Stack till Agnes och var där till nästan tio? Sen försvann vi till Fyllinge och hade trevligt med lite människor. Hundkex och söndrig vas. Ja, det säger inte alla så mkt. :D
   Idag följde jag med mamma till Eurostop och Halmstad färghus. Jag hittade en snajjs tapet som det fick bli, så den beställs och sen är det bara att tapetsera.

skolfobi

Jag är jättenervös för att börja skolan i år. Det är superläskigt tycker jag. Jag har kommit fram till att det är som att börja på dagis igen, fast nu är det nästan värre. Nu tänker man mycket mer på det, man vill inte göra bort sig, göra ett bra första intryck och massa mer. Lite scary faktiskt. Jag är mest nervös för första dagen, uppropet och grejer. För att jag inte har en aning om en enda som ska gå samma linje som mig. Alla andra vet åtminstone en. Jag vet ingen. Inte ens någon som ska gå samma skola. Eller jo, Annie. Men hon ska inte komma dit förrän klockan 10 medan jag ska va där klockan 9.
Någon som vet någon som ska gå samma linje som mig? LBS - Arkitekt
Jag är skraj.. ;)


allt på en gång.

Nu sitter jag här i mina gamla graviditetsbyxor. YEY, blå shorts, sköna, otroligt jättestora=häng. Tittar lite på film och har kul på msn samtidigt. Många asgarv asså. Alltså hänger jagv inte med så mkt i filmen. ;) Men det är najjs. Smsar med aggebaggebajs också, det är trvligt! :D PUSSBYE

food.

Sitter här och tittar på tv helt super proppmätt. Jag och Oscar har lagat mat ikväll, duktiga som vi är. Inte för att vi hade något val, det eller att gå hungrig. Vi valde att äta. Vegetariskt var vi sugna på så det blev pasta, massa goa grönsaker och tomatsås. Gott var det. 
   Vet inte vad som kommer hända ikväll, titta på film med Oscar blir det väl. Hoppas vi hittar någon bra. Förslag?
    Imorn blir det Tylösand. =) Varmt och skönt förhoppningsvis.


Beåstaedh.

Idag åkte jag med familjen ut till Tylösand där vi skulle träffa morbror och moster. De satt fullt påklädda på stranden i varsin stol och löste korsord. Mats frös dessutom. Jag och mamma badade direkt. Efter det blev det kallt. Sen trodde vi att det skulle börja regna så vi började packa ihop. Då började det faktiskt. Så vi bestämde oss för att köra ner mot båstad. Stanna och äta maten som egentligen skulle varit till stranden, men så blev ju inte fallet. 
   Nere i Båstad var det inte en enda ledig parkeringsplats där vi ville så vi åkte vidare till Torekov. Till slut hittade vi en plats ganska nära hamnen. Satt på klipporna och åt. Sen blev det så otroligt varmt så vi gick ner till den lilla sketna stranden. Usch och fy, Tylösand är så mycket bättre, vi Halmstadbor är lite bortskämda när det gäller stränder. Jämför allt med Tylösand och det är alltid Tylösand som vinner. Eller inte om man jämför med nåt utomlands, men annars. Väl nere i vattnet var det en massa, jag säger MASSA, tång. Jag skrek som en liten unge när jag hoppade mellan de små glesa sandplättarna. BAJSÄCKLIGT! Jag hatar tång, det känns jättesliskigt. 
   Vid halv sex så stack vi till en affär mitt ute i ingenstans, Johannesens, med endast superdyra märkeskläder. Mest Nina och Mats som handlar där. Lycka till att jag skulle få någon av dom klänningarna, endast 2000... Hittade några superfina. Men snåla snåla snåla.
Sen var vi hemma :D

Ensam genom skogen

Ikväll stack jag in till stan med Linnea, Emmy, Emilia och Rebecka. Vi gick på bio, The Proposal. Riktigt kul film. Som vi skrattade. Efteråt tog vi våra otroligt coola mopeder och körde hem. 
   Nu sista tiden är det jätte många killar i bilar som kör förbi och tutar och antingen vinkar eller pekar finger. Men alltid smilandes. Tror inte jag känner någon av dom som har gjort det men det är bra.
  
I alla fall så kör jag genom två olika skogar och jag tänker alltid samma sak. Ett barnprogram som gick på sommarlovsmorgon när man var liten. Någonting med Skogen hette den. Jag blir riktigt sur på mig själv för att jag inte kommer på vad det heter.
   Det handlar om en massa djur, olika sorter. Två rävar som leder dom, en grävling som är stor, vis och snäll, massa kaniner, igelkottar, ormar, sorkar av olika slag, uglor, några andra småfåglar och säkert massa andra som jag inte kommer på just nu. Eftersom de är så många olika djur, vissa äter ju de andra, som de flesta äter sorkarna, men så har de lovat varandra att de inte ska äta någon i gruppen hur hungriga de än är. Så ska dom ta sig någonstans, till en annan skog tror jag för att den de bor i håller på att huggas ner eller nåt. Så är det jättemånga som dör.
   Jag kommer ihåg en scen speciellt. Alla sorkbarnen från en familj har blivit tagna av en elak ugla. Så har han spetsat alla sorkarna på grenar i ett dött träd och det rinner blod ner på pinnarna.

Bra barnprogram va?

V I V

Nu sitter jag här i min säng, mätt som attan och tittar på något tråkigt på tv. Har varit en riktigt bra dag med mamsen. Hon väckte mig vid halv elva och frågade om vi skulle sticka till Väla. Ofta man säger nej? Så vi körde ner. Jag spenderade 700 kronor. OJOJ, men för det fick jag två par Zoul Jeans, en tunika/blus och en BH. Ganska bra. Båda byxparen var på rea, 249 för ena och 199 för andra. Tröjan kostade också 249. BHn fick jag gratis, eftersom jag hade 150 kronor för att vi har handlat så mycket tidigare. Alltså fick jag till och med 21 spänn tillbaka. Känns najs, jag tjänade på att shoppa. Det är inte ofta det händer. ;)
   Efter det gick vi inom IKEA också, köpte lite saker. Jag fick två ramar, en växt eftersom mina alltid lyckas dö... och ett vitt lakan som jag ska färga brunt. Det finns ju inte några bruna lakan någonstans. Blå, beiga eller vita är det enda jag lyckas hitta överallt.
   Och appropå ingenting så vill jag till Phille och titta på hans tattoo. :P inte för att den är klar men ändå. ;)

YEY, NEY

Nu har jag nästan precis kommit hem från Josefin. Där några tjejer har varit och haft trevligt. Orka inte skriva så mkt mer.
Blev helt otaggad på min dator när jag märkte att det knappt går att skriva R, måste trycka som satan. Fortsätter det får jag lämna in min lilla HP till farbror datadoktorn. Så det kan vara...


Pistolfestivalen

Kommit hem från Båstad och Rix Fm nu. Det var kul. Trevligt sällskap ju! Vi sjöng eller mer skrek  med i låtarna med våra underbara stämmor. Klappa händerna när du är riktigt glad gjorde vi också. Eller tja, vi sjöng ju inte ramsan men vi klappade ju i takt med den taktkänslan vi faktiskt, tro det eller ej, har. Efteråt gick Emilia, Becka och jag för att leta efter matställen utan superjätteköer. Fanns inte något i den stilen inte.
   På vägen hem åkte vi sakta genom Båstad och på vägen såg vi en kille som småsprang, helt drogad var han dessutom, utan tröja. Sen kollade Emilia närmare och utbrister aningen livrädd: Han har en pistol! Mamma tjatade på oss att vi inte skulle titta på honom samtidigt som hon ringde 112 och försökte starta högtalaren på telefonen så han inte skulle se att hon ringde. Pistolmannen sprang längs gatan sen gick han över vägen precis framför oss och var påväg mot ICA med bestämda steg men gick förbi. Sen försvann han en liten bit innan Satoil. Eller försvann kanske han inte gjorde men vi såg inte honom något mer.
   Men i alla fall när mamma ringde 112 vart det såhär:  Någon snubbe svarade, mamma sa vad det gällde och han frågade om det inte fanns några poliser på plats. Mamma berättade mer detaljerat och se märkte hon att hon satt och snackade med en telefon-svarare. YEY! Han hade klickat henne! ;) SCHYST HÖRDU.

Får väl se om det står nåt i tidningen imorn.

mig och mor.

Jag och min mor kan ha väldigt kul. Vi skrattade en hel del idag och vi vart bara och handlade. Eller det var mest på vägen hem, men ändå. Det var skoj i alla fall.
Vi köpte bland annat godis på Maxi, mamma var sugen jag tjatade INTE. När jag skulle ställa tillbaka vagnen höll hon på att köra ifrån mig. Hon var helt snurrig. När jag väl var inne i bilen ich vi hade kört 20 meter utbrast hon: VAR ÄR GODISET?! körde in till sidan av vägen och slängde ut mig ur bilen och bak i baggaget för att hämta det.
   Utanför Andersberg körde det en moppe i filen jämte oss. De två killarna på den glodde jätte mycket när vi stannade vid ett rödljus. Mamma var bara tvungen att vinka på dom och jag kunde knappt hålla mig för skratt. Hon satt i bilen, vinkade och sa hejhej! Typ tre år gammal? Kansek eftersom hon sitter med ena foten uppe i sätet och den andra på gaspedalen när hon kör. Detta funkar endast för att vi har automatväxlad bil för tillfället.
   Hela vägen tjatade hon om att vi skulle till Christer för att köpa ägg. Så jag tog en gul godis och bet av en bit så den såg ut som ett ägg. En spök-bläckfisk-kyckling blev det, som såg ut som ett ägg. För att vi skulle komma ihåg att köpa det, för då var vi i närheten, man till och med såg gården. Men precis där så svänger vi alltid för att vi ska hem. Så tio sekunder efter jag gjort min spök-bläckfisk-kyckling så började hon blinka vänster, sakta in och gjorde sig redo för att svänga. Jag ba: HUH! HUH! och pekade rakt fram. Mamma började asgarva och stängde av blinkersen och öka farten.
Vi är så bra. Och GRATTIS till dig som orkat läsa alltihop! :D


idag

Nu sitter jag här i min sandlåda till säng. Det var mycket skönt att sova i den inatt. Med all sanden menar jag. Götte. Vaknade idag av att mamma kom in och väckte mig kvart i ett. Jag sover aldrig så länge. Kan ju i och för sig vart för att jag kollade på film till klockan fyra igår/idag/inatt/imorse, vad man ska säga. Van Wilder, riktigt skoj. Kunde inte sluta titta fast att jag var jätte trött. Det var suveränt. Nu ska vi iväg och köpa grill och utemöbler till vår nya altan/plattläggningssak där ute. Efter det ska vi till Riccardo's och mumsa glass. I stora lass.
BYEBYE

Jag har aldrig:

Bakat i underkläder.
Förrän ikväll.


bajs

Asså FYFAN!!! Sitter hemma själv i underkläder och smink. Känns inge vidare. Så jävla tråkigt jag har eller. Detta suger verkligen. Länge sen jag hade såhär tråkigt. Kom på fest? Ingen annan hemma ändå så. Tittar på vad som verkar va en riktigt dålig film. Unfaitful. Inge kul hittills.


Tylösand

Tylösand idag också. Varmt som attan även idag. Jobbigt att ligga still. Känns nästan som att jag kan kopiera inlägget från igår för det var nästan samma. Fast Emilia och Frida var inte med, Daniela istället.
Plus att jag träffade Mats (morbror) och Phille (kusin), blötte ner dem en liiten aning. BYEBYE

Tylösand

Var på Tylösand med Emmy, Rebecka, Emilia, Frida och Agnes idag. Varmt som attan vart det och folk precis överallt. Tre stycken lyxade till med solstolar men blev avundsjuka på oss med endast handduk lite då och då och ville ner i sanden och mysa. Så vi bytte lite då och då, snälla som vi handduksmänniskor är. Precis som var gång man steker var det supertråkigt. Bara ligga där och ligga. Finns det något värre? Okej om man somnar eller nåt. Men  förra gången jag gjorde det en lite längre stund slutade det med brännblåsor i halva ansiktet och ett besök på sjukhuset i Maspalomas, mindre trevligt. Min pappa sa till läkaren: She's barking too. = Hon hostar också, på pappaspråk. Men det var jag ju för att jag var förkyld, så det vart ju inte så knasigt. Men tillbaka till saken, Dessutom, vem vill ligga och snarka och drägla under klockan mitt på stranden. YEY!

pjutt!

Var på stranden med mamma innan. När vi låg där och solade kom det en gubbe ner på stranden. Han gick förbi oss och vidare. När han var nästan precis framför mig, fast 2-3 meter ifrån, så bara hörde man ptrrrrrrrr. En redig brakare men han bara gick på som om det aldrig hänt. Jag och mamma började asgarva och lät väl allmänt förjävliga. Men det såg så grymt kul. Ofta man bara går så längs stranden gågågåbrakaregågå. Hihi, lite kul måste ni erkänna att det var!

Smak av Sommarn

Innan ikväll var jag ute i trädgårdslandet. Vi har jordgubbar där. Massvis! Jag satt i jorden och stoppa i mig alla mogna från en jordgubbsplanta. Där hade jag att göra i nästan 10 minuter. Det var gott och dom var jätteröda och fina! Man verkligen känner sommaren. Om man kunde äta sommar, tror jag att det skulle smaka jordgubbar. Sommar är gott.

Vid tio i nio kom pappa hem med pizza till oss två. Vi är ensamma hemma, utan barnvakt. Vi känner oss ganska vuxna. jag åt nästan 3/4! Snacka om att jag är mätt nu eller! Samtidigt som vi åt satt vi och kollade på en gammal Wallanderfilm. Eller det gör vi fortfarande. Dock är den inte superbra. Så jobbig bild. Mörk och i grön ton. Vissa sekvenser är alldeles suddiga. Tycker sånt är jättejobbigt att titta på. Man måste koncentrera sig så mycket. ;) HA DET SKÖNT! byebye


Farfar 71








RSS 2.0