blottarN

Nu är det Laxacupen, min lillebror är med och spelar. (En fotbollscup i Halmstad för er som inte vet.) Gruppspelen är slut och Oscars lag är vidare i A-slutspel. (Bästa slutspelet, med kvart-, semi- och finalfinalen, för er som inte vet det heller.) ;P
Idag spelade de i alla fall två matcher, en klockan tio imorse och en nu ikväll. Var med och tittade nu ikväll och det ösregnade hela tiden. Gud så förjävlig man såg ut, mamma tvingade på mig en sån fet regnponcho ovanpå alla mina kläder och jag såg ut som värsta sumobrottarn. Men jag såg långt ifrån lika rolig ut som pappa! HAHA!
Han hade en sån superlång grön regnrock som går ner till smalbenen. Hans stövlar slutade precis nedan för rocken och under det hade han shorts som slutade ovanför rocken, så de syntes inte. Alltså var där ett mellanrum mellan rocken och stövlarna så att man såg hans hemska håriga ben. Han såg ut som värsta blottarn eftersom att man inte såg att han hade byxor under och det var en sån rock som man bara kan slita upp och blotta.
Som jag skrattade åt honom! Var roligare än det låter, men tyvärr fick jag ingen bild på skiten. ;P

Fotograf

Efter en lång helg så har jobbet börjat igen. Slutade tolv idag så det var gött, men imorgon blir det till klockan tre.
Ska blir gött sen när stora juli lönen kommer! Spara spara spara så att jag och Nea kan sticka utomlands nästa sommar istället eftersom att det inte blev något nu i sommar. Eftersom att jag har jobbat hela sommaren. Tråkigt att jag inte kunde följa med dom ner till Grekland denna veckan.. Men men :D
Just det, fyller ju år snart och jag har bestämt att om jag får 1000 spänn eller mer så ska jag ta och köpa mig en systemkamera! Jag ba wow! Nej, men det blir ju så sjukt balla bilder! Nu när jag kör till jobbet på morgonen så ser man så mycket asnice ställen att fota. Ljuset är ju så fint så tidigt, men man vill ju inte direkt gå upp och fota då när man är ledig. Men ändå, man blir ju bara så sugen. ;)
Canon EOS 1000D + 18-55mm objektiv

Helhelg

Hemma från en helhelg i Skåne. Åkte dit i fredags kväll då Nea smsade: Ida, fest ikväll och jag vill inte vara ensam tjej! Så en kvart senare satt jag i bilen på väg till värsta korvfesten. ;) haha Men vi hade kul. :D Kom hem runt två efter lite efterfest med foxtrot... ;)
I lördags stack vi in till Ängelholm och vidare till Väla tillsammans med nea och hennes syster. Shoppade en del nice saker. På kvällen cyklade vi till Melanie i Hjärnarp och firade henne, träffade lite roliga människor. Kul kväll som slutade med att vi sov hos med Andreas hemma hos hans syster. Dom måste trott något konstigt asså.. ;D
Idag körde Andreas hem oss och cyklarna sen kom mamma och hämtade mig. Nu kommer snart pappa och Oscar hem med thaimat. :)
Bilder från korvfesten. ;)

Det har hänt en liten olycka...

Var det en tant som sa till några av oss som jobbade idag.
-Kan någon hjälpa mig?
-Ja, sa Catrin.
-Jo, det är ett litet barn som har spytt. Vi hann inte ut med honom.
Catrin blev helt tyst och bara går efter.
Sen torkar hon spyan i några väldigt långa, stinkande minuter. Jag var snäll och höll skräppåsen. Men stackars Catrin höll på att spy av stanken. Jag kände som tur var inte det så mycket eftersom att jag stod en bit ifrån. Men fy det luktade tillräckligt bara där, så stackars henne!
En timme senare kommer en gubbe fram till henne och säger: Det har hänt en liten olycka... Och Catrin får panik! Men som tur var så hade han bara tappat en burk så att den gått sönder.

Stopp. Stopp! Krasch...

Igår när jag och Oscar skulle titta på tv på mitt rum stoppade vi i det där digitalkortet, så man kan se alla kanalerna ni vet? Det gick inte i, så vi skulle ta ut det igen, då har det fastnat, så vi börjar dra och slå ut det, tror ni inte hela fronten på boxern trillar av och den där man stoppar in kortet i inuti trillar bort och lägger sig längst ner. = Kaputt! (Bild längst ner)
Ikväll var jag med familjen och käkade planka på Pio, lika gott som vanligt. Sen åkte vi till Riccardo's för att äta glass. Mamma skulle backa och parkera, där är ett staket runt parkeringen. Hon backar, jag säger stopp. Hon fortsätter backa, jag säger Stopp! Hon fortsätter backa, bilen säger krasch! Jag, Oscar och pappa säger smidigt! Mamma blir sur på staketet. Vi asgarvar åt det hela kvällen och mamma blir surare och surare hela tiden, fast det vill hon inte erkänna. ;)

Båstad

Stack till Båstad med Nea igår kväll. Satt på stranden, fulade och skämde bort oss med kameran tills Anton, Lunkan och Dansken kom dit. En kille badade naken och sprang sedan runt och dingla med lilla paketet i typ tio minuter tills vi gick. I alla fall, killarna skulle tvunget in på Madison, fast det var ju 18 årsgräns och vakterna var stenhårda på leggen. Men jag, som äger på att ljuga, lyckades snacka in mig och Nea. De andra var ju 19 så för dem var det inga problem. Där var fett packat med 08or och musiken var kass, så det var inte riktigt värt de 200 kronorna det kostade att komma in. ;) Men men, det var nice att vi kom in. haha liite egoboost. ;)
Jag snodde några bilder från Neas blogg.
Jag och Nea
Anton, Lunkan och hans äckliga tandkrämsdrink.

Mycket

Det känns som att jag jobbar heela tiden! Fast det gör jag ju inte, men ändå. Fick ju frågan om jag skulle jobba på fredag också. Jag sa nej, för då ska jag till Båstad med NeaPea och busa runt. :P Men får åka hem på natten, sova några få timmar och börja jobba klockan 7 på lördag morgon. Jobbar bara 5 timmar, så det ska väl vara ganska lugnt, men jag kommer vara fett död efteråt! Och jag får bara 15 minuter rast. Käka snabbt!
Längtar till fredag och söndag! Så jag slipper jobba. ;)
Föresten, så är två stycken från släkten i Stockholm nere och hälsar på, bor hos min morbror. Mamma och pappa är ute och käkar och är på solgården med dom ikväll, men det känns som att jag inte kommer hinner träffa dom. Jag menar det är ju bara tre år sen sist så det spelar väl ingen roll, träffas ju heeela tiden. Inte. Så det är lite surt. Dom ska hit på fredag kväll, men då är jag ju inte hemma.. Får se hur det blir. =)

Paj

Första arbetsdagen den här veckan är nu avklarad, 6-15. Jag är faktiskt inte så trött som jag trodde jag skulle vara. Men ska strax gå och lägga mig, klockan är 9. Sov knappt någonting inatt, det var ju så galet varmt uppe på övervåningen! Nu har jag lagat min fläkt så att den går tyst så att jag kan ha på den på natten utan att väcka hela Tönnersjö. Imorgon och på torsdag blir det lika mycket jobb, glöm att jag jobbar på fredag. Då bär det av ner till skåningarna! Tror det var på fredag. Koll på läget? Nej. :P 
Beställde hem den telefonen jag skrev lite om i förra inlägget. :)) Så det är min födelsedagspresent, känns förjävligt. Man vill ju bli överraskad. Men jag kommer öppna paketet och ba ahaa, men det var ju den.. Vill inte lämna min älsklingstelefon ju, men paj är paj..

Smart?

Fett sur på VM finalen. Tyckte ju att Holland kunde vinna, men nej då gör Spanien mål när det är ynka fem minuter kvar av förlängningen. Bajskorvar..
Igår kväll var jag med Nea på fest hos Andreas. Det var ganska kul, tidig kväll, stack hem redan tjugo i tolv då de andra skulle till krogen. Vi kommer ju inte riktigt in där.
Idag åkte jag från Nea och direkt till stranden. Efter stranden åkte jag med familjen till Falkenberg och mötte upp morbror med familj och mormor och morfar för att gå på teater, en mor till salu. Det var ganska kul, men mitt i alltihopa började det regna. Då stoppade de teatern så att alla skulle kunna ta på sina regnjackor. :P
Tittade lite mobiltelefoner ikväll med, eftersom att min håller på att lägga av. Funderar på en HTC Smart, verkar bra plus att den inte är så dyr. Perfekt, men jag vill behålla min älskling. Alla klagar på den minililla skärmen, men inte jag inte! Det funkar alldeles utmärkt om man ser ordentligt! :D
HTC Smart

En tupplur senare

Nu är jag piggare än jag var för en stund sen. Lite sömn löser allt. ;)
Jobbade idag med, 6-12. Kom jätte mycket varor denna veckan så fick jobba en massa extra. Gött med pengarna, men inte så gött i mina ben efteråt. :P
Ikväll ska jag bara chilla och imorn bär det av till Nea.

Mår så dåligt

Jag mår riktigt kasst just nu. Det finns en åker/äng (vet inte vad jag ska kalla det, men i alla fall 1 meter högt gräs) och just nu håller bonnen som äger skiten på att klippa det och jag är pollenallergiker. Det håller på att försvinna men just nu är det förjävligt! Som grädde på moset fick jag världens näsblod också så jag kände mig svimfärdig. Så jag mår inge vidare och näsan rinner och jag är helt dödstrött eftersom att jag jobbade över till klockan tre idag. Och jag får inte vila upp mig imorgon heller för då ska jag jobba extra, igen. Aja, pengar Ida, pengar!
Så nu ska jag snart sova och klockan är halv sju. Orkar verkligen inte någonting, pallade knappt äta. Oscar fick laga mat till mig. Happyhappyhappy...

Helt slut i benen

Efter en lång dag. Först jobbade jag ju och nu kom jag precis hem från en snabb sväng på Gekås. Hittade tre superfina sommarklänningar! Helt överlycklig sitter jag här med världens smile på läpparna. Trodde inte jag skulle hitta såna fina saker där faktiskt.
Just nu är jag vrålhungrig eftersom att jag inte ätit något annat än en glass sen klockan halv nio imorse. Känns lite så där, men nu blir det snart tacos! Ska bara få in kocken från hundlydnadslektionen de startat ute på gatan. Önska mig lycka till!

Funkar inte

Nu har jag jobbat klart för idag. När jag skulle gå ut fungerade inte mitt passerkort. Men det funkade i morse, så jag förstår inte riktigt. Men jag får försöka imorgon bitti och fungerar det inte då får jag säg till min chef.
Nu i eftermiddag kanske jag och mamma sticker till Gekås, om vi pallar.

23?!

Denna helgen är det Tif-cupen på Tuvan. Igår hade jag kiosken mellan 11 och 3, lunchrusningen. Vi gjorde så många hamburgare! Skulle aldrig klara av att jobba på donken, max eller bk, usch! Duktigt ni som orkar! I alla fall, det var asvarmt i lilla kiosken så när vi hade slutat stack jag ner till stranden med Sandra, Johanna och Carl(s)berg.
På kvällen åkte jag hem till Nea i skåne och så cyklade vi till Munka (typ en mil) för att förfesta hemma hos Påven. Efter några roliga timmar där gick vi bort till Ekebofestivalen, där det är 18 årsgräns men vi lyckade komma in båda två! Men tydligen såg vi ganska mogna ut, alla gissa på att vi var 23. Fattar inte riktigt hur de kunde tro det dock, men det är ju bra? Eller i alla fall i några år, sen vill man ju se yngre ut än man är.

Galet

Tänkte ta en slappedag idag och bara ligga ute och sola. Men nej, det blev ingenting med det. Istället satt jag och lagade min bikini (eller rättare sagt sydde fast pärlorna eftersom att de håller på att trilla av) samtidigt som mamma ringde; Du ska jobba, kom hit NU! Så det var bara att sticka bort och jobba några timmar. Efter det skulle jag till skåne, men när jag var på furet och väntade på mamma och precis skulle köpa grillgrejer till kvällen får jag ett sms av Nea att nej, vi skiter i det. Så då var det bara att ställa tillbaka grejerna och köpa kakor istället för jag var vrålhungrig! Blev en glass också, känner mig väldigt nyttig. :D
Nu ikväll har jag slavat i köket och lagat mat åt min familj. Supergott blev det! Värsta mästerkocken! ;)
Efter maten har jag varit ute och spelat fotboll och busat med min lilla Tyson! Han äger, men han springer rakt in i bollen när man skjuter iväg den, så stackarn har väl inte så många hjärnceller kvar efter alla dom smällarna. Men nu sover han gott i alla fall. :D 

Inte min dag.

Nej det är det verkligen inte idag, jag brukar vara klumpig men idag asså shiiet! Bland annat så tappade jag en stor sprayflaska med fogskum. Kletigt som fan och det sprutade på golvet och hela min sko. Så fick jag en massa på händerna också. Skorna ligger just nu i tvättmaskinen, färdigtvättade men jag orkar inte gå ner och plocka ur dom. Mina händer är fortfarande fulla med skum. Jag har tvättat händerna 50 gånger, gnuggat som satan och nu satt jag och skrubbade med stålull i en halvtimme nästan men det går ändå inte bort! Fett kasst.
Efter jobbet skulle jag till stan och köpa skor, men pallade inte det så stack till Eurostop istället. Köpte första bästa skorna på Eurosko, dom är fina! och sen hittade jag även storskjortan jag kollat på, på hm, som nu var på rean. Jag ba ååh, den tar vi! ;)

RSS 2.0