SATC

Jobbat idag igen, klockan 6-12. MEN VAFAN! nu när jag skulle skriva "-" såg jag att min sån minusknapp var borta. Vilken paniiik jag fick, min dator! Oooooooscar!!! :@ Det är han som haft datorn idag, så jag letade där han har suttit och jo, tror ni inte jag hittade den mellan soffdynorna där. Aja, ingen skada skedd och den är fastklickad.
Somnade som en stock vid tre, jag klarade verkligen inte av att vara vaken. Sen vaknade jag av att Tyson hoppade upp i soffan och attackerade mig. Nu tittar jag och mamma på Sex and the City så jag ska komma in i filmen lite mer. Bajbaj. ;)

Mjukglass

Idag var det inte riktigt lika tungt att jobba. Det tog i alla fall slut. ;P När jag slutade klockan 12 stack jag till stranden och sola och bada med Sandra och Louis. Varmt as hell och lika skönt!
När jag kom hem stack jag och mamma och handlade. Vi blev galet sugna på mjukglass och körde till Max. - Jag körde drive in för första gången! Och bara så ni vet, jag är en jävel på att parkera! ;) - Vi köpte varsin sommarglass trodde att det bara var vanlig mjukglass. Men nej, jag hade värsta friterade äpplen och massa karamellsås och sånt på medan mamma hade massa jordgubbsbitar och grädde! Det skulle vi sitta och käka i bilen, liiite lagom kladdigt. ;P
Nu ska jag fixa käk till jobbet imorn och sen ska jag sova. Natti natti.
mamma tog den rosa glassen och jag den gula, eller vad man nu ska kalla den. Riktigt goda var dom i alla fall! ;)

Funkar precis lika bra som koppel, men är såå mycket roligare!


"Han är död!"

Legat ute i solen hela dagen och bara njutit. Så skönt det har varit! Ikväll åkte jag och familjen till Ricardo's och åt glass, galet gott. Längtar till körsbär kommer, kommer sticka till Hamngatan hela tiden för att köpa glass då. ;) Tur att de har en glassbil där så man slipper åka ända ut till Möllegården. (y)hiss på det!
Nu ska jag sova, ska jobba hos mamma och pappa imorn eftersin att de har värsta rean så alla tanter och gubbar (speciellt tanterna) är helt galna. Kommer bli kul... Men värsta sovmorgon, börjar inte förrän halv nio och det är man ju inte van vid då jag börjar kl sex annars. :P

Föresten, när vi skulle åka hem efter att ha varit och ätit glass så såg vi en snubbe ligga vid busshållsplatsen vid högskolan. Jag var helt säker på att han var död för att han låg helt konstigt med huvudet på en stenmur och hunden bara satt där och typ smått försökte väcka honom. Så vi stannade så jag och mamma sprang bort till honom, men han vaknade och var typ helt groggy. Jag trodde han var aspackad eller lika hög som Trade Center. Men det visade sig att han blivit så illa misshandlad tidigare att han typ hade fått epilepsi och nu så typ somnade han hela tiden. Så medan vi väntade på att han skulle bli hämtad så somnade han HELA tiden.

House of wax

Midsommar igår. Först var vi vid midsommarstången och fikade sedan tog jag mitt pick och pack och åkte ner till Skåne och Hjärnarp, hem till Vivi. Först var vi sju pers som grillade men sedan kom det fler. Hanna fotade Nea, Vivi och mig lite då vi var de enda med kransar. Alla vart avis på oss sen för de ville också ha fina kransar. ;) Sov hos Vivi och sen åkte jag och Nea hem till henne och en liten stund efter det kom mamma och hämtade mig.
Just nu ligger jag och Oscar på mitt rum, tittar på House of Wax och han håller på att käka upp alla popcornen så nu får jag lämna datorn så att jag får några. :D
Några bilder här som jag snott från Neas facebook.

Midsommar, imorgon?!

Jobb idag också, började klockan 6 och slutade 3. Jag är faktiskt inte överdrivet trött nu, kan vara för att jag somnade i solen i ynka 10 minuter fast att det är så lite så hjälper det. Imorgon bitti ska jag sova och den som väcker mig kan räkna med ett helvete! :P Fast eftersom att jag är van vid att gå upp klockan 5 numera så kanske jag vaknar tidigt ändå...
Ska kanske in till stan och köpa blommor till min krans på förmiddagen också. Sen ska vi till bygdegården som varje midsommar, på kvällen ska jag hem till Vivi i Hjärnarp.
Bajbaj

Ingen rast asså

Precis hemma från polisen nu. Det gick bra.
Men jobbat idag, fast idag slutade jag 12. Dock känns det som ett pass på 17 timmar eller nåt för jag sitter i soffan helt död. Och nu ska jag iväg och spela match. Ska stå i mål, i b-laget, så jag kommer va suverän supermålvakt, typ inte.. Men i alla fall. GODNATT för JAG VILL SOVA! Moppen kallar och likaså Tuvan. Bajbaj.

Äntligen!

Väckarklockan ringde klockan fem imorse. Suck och släp ut ur sängen, med det var faktiskt inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara. Det var ju redan ljust ute! I alla fall, jag käka och klädde på mig. Halv sex körde jag iväg till Biltema för första arbetsdagen. Nio timmar senare fick jag köra hem igen - kl tre. Och ack så trött jag är nu! Har velat gå och lägga mig sedan klockan halv sju. Men mamma envisades om att jag skulle äta och sen skulle tydligen några från mamma och pappas jobb komma och fika. Så nu, klockan nio, kan jag äntligen sova!
godnatt, jag kommer sova gott!

No good no good

De hade inte blandat ihop mig med någon annan. Tror jag i alla fall. Så antagligen blir det att åka till polisen någon gång i veckan. Fett nervös, men det är ju inte jag som gjort något så det ska väl inte vara så farligt. Är rädd att mamma eller pappa måste vara med bara, för i så fall blir det lite värre.

Grill, bad och lek

Åkte till Nea och grillade och badade igår kväll. Vi var sju pers och det var ganska nice. Twister och trasiga byxor, går inte ihop. :P Inte Sandras pojkvän, vatten och torra kläder heller för den delen. Det slutar med blöta kläder och en Ida som fryser röven av sig.
I alla fall, åkte hem idag vid lunch och var hemma ett tag. Sen stack jag iväg till Tuvan och spelade match mot Snöstorp. Vi vann med 2-1. Awesome! Men deras mål borde bli bortdömt egentligen eftersom att de sparkade ner vår målvakt, tog bollen och gjorde mål. Men men, life isn't fair. :P
Hem käka pizza och nu ska jag sova för jag är dödstrött. Chiao.
Just det, jag fick värsta konstigt brev idag med. Fattar ingenting. Men ska kolla så att det verkligen är till mig, för ifall det är till mig blir det att åka till polisen på torsdag.
Bild från matchen mot Oskarström i måndags.

Fy dig!

Solat idag, fast det gick inte så bra eftersom att Tyson vägrade sluta försvinna. Ikväll var det träning, tredje kvällen med fotboll, men ledigt imorgon i alla fall. Sen är det match på fredag igen. Mot Snöstorp Nyhem. Nästa vecka börjar jag jobba, har redan tröttnat och har inte ens börjat! :D Fast det är bara nu innan, sen kommer jag in i det och då kommer det bli galet nice! :D Någon måste säg till Nea att sluta kolla billiga resor, man blir ju sås ur nu när man inte kan åka på hela sommaren! GAH! Men man kan ju skita första veckan i skolan eller nåt ;) haha, det blir en bra start på tvåan. ;)

boomkraschkablamm

Det har halgat, åskat, blixtrat, regnat, blåst och varit soligt idag. Lite knepig dag alltså. Jag gick ut och hämtade in Tyson från hundgården för att jag tyckte synd om honom ute i haglet. När jag kommer ut och öppnar grinden börjar det åska och han blir livrädd och flyr in under sitt bord. Jag får locka ut honom stoppa honom innanför jackan och springa in. Tyson är livrädd och vägrar lämna mig, så han får ligga i soffan under en filt samtidigt som jag ligger halvt ovanpå honom. Mesvovven är livrädd för åskan! Stackarn.
Idag har jag tittat på alldeles för många filmer, ätit alldeles för många kakor - jag har bakat, och är alldeles för mätt för att må bra. :P Ikväll ska jag träna med, kommer få sjuukt många blåmärken och bulor tack vare Pihl. Han är inte snäll.

Ogräs

Idag har jag rensat ogräs, sjukt tråkigt. Tyson har jagat en fasan, som tur var flög över staketet innan han fick tag i den! Hade han haffat den vet jag inte vad jag hade gjort, fy..
Ikväll åkte vi till Oskarström och spelade match, det blev 1-1. Lite tråkigt, men de ligger tvåa i serien så det var väl helt okej ändå. Vi ligger fyra ser jag nu. Så det är ju ändå helt okej. Bara ett poäng ifrån Astrio, så skulle vi vunnit idag hade vi legat på tredje plats. Rackarns, men vi får vinna på fredag mot Snöstorp.

Broken view

Idag har jag lyckats vakna, äta och titta på tv. Väldigt aktiv dag, sitter fortfarande i pyjamas. Men jag har faktiskt varit ute med hunden lite med och lyckats ta sönder ett källarfönster. Känns lite så där.. :P men men, vad gör man vad gör man.
Tittar på Erik och Mackan med Oscar och han är helt säker på att dom är på det hotellet vi bodde på när vi var på Gran Canaria. :P Kulkul.

Nu blev det mycket.

Det är helt sjukt vad det regnar mycket! Borde man bygga en ark kanske?
Jag har inte suttit vid datorn på hela helgen för jag har vart busy, busy, busy. I torsdags var det ju skolavslutning på förmiddagen, sen skulle jag som sagt bleka tänderna. Det gick ju som det gick... På eftermiddagen åkte jag hem till Becka, förfestade lite, åkte till William, förfestade lite till. Sen gick vi till en lokal vid Maxi Högskolan där det var fest. Det kom sjukt mycket folk och till slut slängdes alla ut. Vi var ute i ösregnet ett tag och 8 pers cyklade ifrån mig och Felicia så vi fick gå in till stan och sedan blev jag och Becka hämtade av hennes mamma.
På fredagen gick vi upp vid 8 och var på trönningeskolan kvart över. På eftermiddagen åkte vi först hem till Emma och Emil eftersom att Emma tog studenten. Asnice var det, varför träffar man inte Emil oftare? Det är frågan det... :P Men vi var ganska snabbt tvungna att åka vidare till Kärleken för att fira att Simon tagit studenten. Helt händelselöst, förutom att vi tittade på VM.
Nu kommer gäster, Yey, bajbaj.
Här är tre bilder från i torsdags, som jag snott från Josefin på Facebook. :P

I'm weak...

Jag klarade bara 20 minuter med skiten i käften. Alltså det jag gjorde var att jag skulle bleka tänderna. Egentligen ska skiten sitta när i 2-3 timmar men det såg ut som att jag tugga fradga och det gjorde ont as hell så jag spotta ut det. ;P haha Får försöka igen någon annan gång ;)
Nu ska jag strax iväg till Becka så ska vi titta på the awesome Hanna Montana the Movie. ;)
Ha så kul hela härliga, för tillfället regniga, sommarlovet! Fett sköönt, men det känns fortfarande inte riktigt som att det är sommarlov, men det kommer väl det med :D

not nice!

Haft skiten i knappt två minuter och vill reda slita ut den! HEMSKT!
Kommer titta på klockan flera gånger i minuten, få fan vad dåligt jag mår.

14 cm

De här skorna styltade jag runt med i skolan idag. Jag älskar dem! De är superfina, men inte så jättesköna. Än så länge i alla fall. Nu ska jag öppna paketet jag fått hem på posten och använda det som ligger i. Jag kan visa sen. ;)

Det är nitar på dem!

Klockan nio imorse var jag på kanotklubben, redo för att paddla. Regnet öste ner och vi blev dyngsura. Man såg ingen skillnad på Benny, som trillade i vattnet, och oss andra. Så så blött var det, allihop kunde lika gärna hoppat i och simmat. Gött va? Sedan blev det cykeln till skolan därifrån, barfota. Det var inte ens lönt att byta om förrän vi var tillbaka på skolan.
Åkte hem och åkte tillbaka till stan en timme senare. Gick runt lite med Sandra, Louis och deras två klasskompisar. Jag lyckades köpa ett par klackar, de är awesome! Kan visa imorn när jag har på dem på skolavslutningen.
Det känns helt sjukt SKÖNT att säga "skolavslutningen" man fattar ju inte riktigt att det redan gått ett år sen sist. Men galet nice är det i alla fall :D

Ägda

Dagen har varit lite lagom tråkig men slutade väldigt bra med Sandra och Carlberg på Tuvan. Haha det ägde lite trots att vi inte kan läsa ordentligt. ;)
Nu Hanna Montana the movie. Som äger lite också ;)

Duktigt

Nu har jag städat toan och mitt rum, hängt upp tvätt och börjat tvätta ännu mer. Känner mig fett duktig. Plus att jag kollade mina betyg. Jag har MVG i nästan alla ämnen, det är ett ämne jag har VG i och ett annat har jag inte fått reda på än. :) Känner mig ännu duktigare. :P

Dagen då familjen Johansson blev fattiga.

Haha, nej inte riktigt. Bara nästan. :D Oscar och pappa var nere i Eket och köpte moped medan jag och mamma var på Väla och shoppade loss totalt. Mamma hittade en massa fina kläder, eller jag hittade de åt henne. ;) 
Jag köpte en massa fina saker bland annat nya fotbollsskor. De äger, de är gula. ;) Assköna, skitlätta. Eller det finns ett annat par som väger 170 gram, men de var ganska ömtåliga och de funkar inte riktigt för mig. Så jag tog de här istället, från världens bästa märke bland fotbollsskor - Adidas! ;P

1-2 = Awesome

Gissa vilka som vann över Laholm i eftermiddag?
Det var vi!! :D
Vi vann med 2-1 och Laholm har inte förlorat en enda match tidigare i serien. Det ägde! Det var askul att spela. Fast som vanligt satte vi inte våra chanser så det var väldigt tur för oss att Josse fixade 2 straffar som Carlberg satte. Helt awesome.

Vatten

Åh, nu körde glassbilen förbi! =)
Sitter med en flaska vatten i knät och tvingar i mig det. Äckligt as hell! But a girl gotta do what a girl gotta do.
Ska spela match sen så för att jag inte ska svimma mitt på planen i Laholm.
Solen steker där ute men det är inte lönt att gå ut och steka nu eftersom att jag ska sticka om tjugo minuter. 
Nu ska  jag fortsätta tvinga ner vattnet och käka vindruvor för att få bort den hemska smaken. Förstår inte hur folk dricker sån här skit frivilligt. :P

Beachen

Dagen började med världens mest failade orientering. Tydligen hade Hansson (idrottsläraren) sagt till oss att ta fel kontroller så när vi var och letade efter dem så fanns de inte. Så det gick ju jätte bra...
Men efter lunch stack klassen till Tylösand och låg och stekte i Tjuvahålan. Vi spelade lite kubb, Nea och jag badade - alla andra var värsta badkrukor och hur kul är det egentligen? :P I alla fall så är jag typ en stekt kräfta bak på mina ben och lite på ryggen, och just det i ansiktet med. Så nu ska jag sova bort den röda färgen och ersätta den med underbar sommarbrun. ;) yeah, right...! Wish me luck, jag lär behöva det. Max kommer va världens jobbigaste bitch imorgon annars!

Ajdå

Nu är det bara två dagar kvar i skolan innan sommarlovet börjar. Nästan i alla fall. Det är onsdag torsdag denna veckan och sen en idrottslektion på onsdag och sen skolavslutning på torsdagen nästa vecka. Så det är riktigt skönt och imorgon ska vi första ha idrott och efter det blir det chill med bad och fiske i Tylösand med klassen. Soft!
Idag skulle jag tränat men istället blev det käk på donken. Känns lite sådär... Men jag får köra på extra mycket imorgon istället.
Nu ska jag försöka fixa två arbeten som ska vara klara till på torsdag.

Siesta


RSS 2.0